Lyder du som verden eller ligner en kristen? Budskab om retfærdighed ved tro

Lyder du som verden eller ligner en kristen? Budskab om retfærdighed ved tro

Opdateret: 21. april


Den tredje engels budskab om retfærdighed ved tro og dens nuværende afvisning1 Ligner en kristen Arbejder for sig selv


Mange kristne elsker at lyde og ligne kristne. Jamen der er to sider. Men ofte er den side, der ser meget kristen ud, ikke sådan eller kun tilsyneladende. Hvad er nogle af grundene til, at nogle kristne virkelig ønsker at blive set som kristne? Dette er budskabet om retfærdighed ved tro.


Gør det os til kristne at gøre alt, der lyder og ser kristent ud? Nej At gøre ting og tilsyneladende gøre alt, hvad Jesus vil have os til at gøre, gør os ikke til kristne. Retfærdighed ved tro fortæller os, at kristendommen ikke er, hvad vi gør, men hvad vi er. Så længe vi er fanget af tilsynekomsten, er vi stadig fortabte som farisæerne.2 Ligner en kristen Til folks bifald


Det virker så svært for folk at forstå, at intet, vi kan gøre, kan få os til at komme i himlen. En anden ting er, at ingen af ​​vores værker gør vi selv. Vores værker kommer automatisk, når vi bruger tid og har en daglig forbindelse med Jesus. Dette er retfærdighed ved tro. Når først nogen fortsætter med at tro, at det, de gør, gør dem til en kristen, er de stadig fortabte.Forbindelse med Jesus har intet at gøre med, hvad vi gør. Forbindelse med Jesus har alt at gøre med, hvem vi er. Værkerne udføres ved tro af Jesus gennem os. Guds gerninger i os er aldrig gjort for at vi skal blive frelst eller for at blive godkendt eller for at få vor cinvidenskab formildt. Retfærdighed ved tro starter her. Hvorfor tror mange kristne stadig, at deres kristendom er baseret på det, de gør. For de har troet på løgnen om, at der er noget godt i dem.


3 Ligner en kristen Til selvtilfredsstillelse


Engang tror og forstår denne kristen, at der ikke er noget godt i ham. Han vil holde op med at arbejde og gøre ting for at fremstå som gode for andre og for sin egen samvittighed. Kristendommen har intet at gøre med, hvad du gør. Det, du gør, er et naturligt vores arbejde med, hvem du er. Dette er retfærdighed ved tro.Når en kristen stadig går efter, hvad de gør for at måle, hvor godt de har det, er de stadig fortabte. Paulus sagde GA 5 4. Du er adskilt fra Kristus, du, som søger at blive retfærdiggjort ved lov. Du er faldet fra nåden. Det ser ud til, at Bibelen siger, at dette er en alvorlig sag


1 Ikke kun sådan en kristen har ikke Jesus


2 Denne kristne er adskilt fra Jesus, det betyder, at de ikke kan få evigt liv


3 Denne kristen er faldet fra nåden, hvilket er det eneste, der frelser os fra vores faldne tilstand.


4 Ligner en kristen For ro i sindet


Faktisk er det en meget trist tilstand, når sådan en kristen måler deres kristne liv efter, hvad de gør. De har ikke forstået, at hvem de er, og hvad de gør, er modsatte ting. Nogen kan altid gøre det rigtige og være meget ond inderst inde. Nogen kan gøre gode gerninger hele deres liv, men endnu er de selvisk stolte og ligeglade.Retfærdighed af tro fortæller os, at sand omvendelse kommer fra Gud gennem tro. Retfærdighed ved tro forvandler hjertet, så denne persons kraft fra Gud udfører arbejdet i dem, uden at de tænker over det. De behøver ikke bekymre sig om deres værker, da det er automatisk.


Den kristne, der baserer alt på sin egen præstation, tror stadig på, at der er noget godt i ham. Han er fortabt og forstår ikke menneskers faldne natur. Han vil være meget streng og vil tro, at kristendommen vil afhænge af, hvor streng nogen er med hensyn til detaljer og ydre præstationer.


Han beroliger således sit eget sind, og på en god dag, hvor hans lydighed mod detaljer er god, vil han narre sig selv til at tro, at han gjorde det godt. Mens Gud i virkeligheden ikke godkendte nogen af ​​hans såkaldte gode præstationer, og alle hans værker er beskidte klude, da de er udført i en selvdømmende ånd.


5 Ligner en kristen på grund af stolthed