Kuulostaako maailmalta vai näytätkö kristityltä? Vanhurskaus uskon sanoman kautta

Kuulostaako maailmalta vai näytätkö kristityltä? Vanhurskaus uskon sanoman kautta

Päivitetty: 21. huhtikuuta


Kolmannen enkelin sanoma vanhurskaudesta uskon kautta ja sen nykyinen hylkääminen


1 Näytän kristityltä ItsetyöskentelyMonet kristityt rakastavat kuulostaa ja näyttää kristityiltä. No siinä on kaksi puolta. Mutta usein se puoli, joka näyttää hyvin kristilliseltä, ei ole sitä, tai vain näennäisesti. Mistä syistä jotkut kristityt todella haluavat tulla nähdyksi kristittyinä? Tämä on vanhurskauden sanoma uskon kautta.


Tekeekö kaiken, mikä kuulostaa ja näyttää kristilliseltä, tekeminen meistä kristittyjä? Ei Se, että teemme asioita ja näennäisesti teemme kaiken, mitä Jeesus haluaa meidän tekevän, ei tee meistä kristittyjä. Vanhurskaus uskon kautta kertoo meille, että kristinusko ei ole sitä, mitä teemme, vaan sitä, mitä me olemme. Niin kauan kuin olemme ulkonäköosan kiinni, olemme edelleen hukassa fariseuksina.


2 Kristityn näköinen Ihmisten suosionosoitukset


Ihmisten tuntuu niin vaikealta ymmärtää, että mikään, mitä emme voi tehdä, voi saada meidät menemään taivaaseen. Toinen asia on se, että emme tee mitään töistämme itse. Työmme tulevat automaattisesti, kun vietämme aikaa ja olemme päivittäin yhteydessä Jeesukseen. Tämä on vanhurskaus uskon kautta. Kun joku edelleen ajattelee, että se, mitä hän tekee, tekee hänestä kristityn, hän on silti eksyksissä.


Yhteydellä Jeesukseen ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä teemme. Yhteys Jeesukseen liittyy kaikki siihen, keitä me olemme. Teot tehdään uskon kautta Jeesuksen kautta meidän kauttamme. Jumalan tekoja meissä ei tehdä koskaan pelastuaksemme tai hyväksyäksemme tai saadaksemme tietämättömyytemme rauhoittumaan. Vanhurskaus uskon kautta alkaa tästä. Miksi monet kristityt edelleen ajattelevat, että heidän kristillisyytensä perustuu siihen, mitä he tekevät? Koska he ovat uskoneet valheen, että heissä on jotain hyvää.3 Näytän kristityltä Itsensä tyydyttämiseksi


Kerran tämä kristitty uskoo ja tajuaa, ettei hänessä ole mitään hyvää. Hän lakkaa työskentelemästä ja tekemästä asioita näyttääkseen hyvältä muiden ja oman omantunnon kannalta. Kristinuskolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä teet. Se, mitä teet, on luonnollista toimintaamme siitä, kuka olet. Tämä on vanhurskaus uskon kautta.


Kun kristitty edelleen mittaa tekemisissään, kuinka hyvää he tekevät, he ovat silti eksyksissä. Paavali sanoi GA 5 4 Te olette erotettuja Kristuksesta te, jotka yritätte tulla vanhurskaaksi lain kautta. Olet langennut armosta. Näyttää siltä, ​​​​että Raamattu sanoo, että tämä on vakava asia


1 Ei vain sellaisella kristityllä ole Jeesusta


2 Tämä kristitty on erotettu Jeesuksesta, mikä tarkoittaa, että heillä ei voi olla iankaikkista elämää


3 Tämä kristitty on langennut armosta, mikä on ainoa asia, joka pelastaa meidät langenneesta tilastamme.


4 Näytän kristityltä Mielenrauhan vuoksi


Itse asiassa se on hyvin surullinen tila, kun tällainen kristitty mittaa kristillistä elämäänsä sen mukaan, mitä he tekevät. He eivät ole ymmärtäneet, että kuka he ovat ja mitä he tekevät, ovat vastakkaisia ​​asioita. Joku voi aina tehdä oikein ja olla sisimmässään hyvin paha. Joku voi tehdä hyviä tekoja koko ikänsä, mutta hän ei ole itsekäs, ylpeä ja välinpitämätön.


Tapahtuneen vanhurskaus kertoo meille, että todellinen kääntymys tulee Jumalalta uskon kautta. Uskon vanhurskaus muuttaa sydämen niin, että tämän henkilön Jumalalta tuleva voima tekee työn hänen sisällään ilman, että hän ajattelee sitä. Heidän ei tarvitse huolehtia teoistaan, koska se on automaattista.Kristitty, joka perustaa kaiken omasta esityksestään, uskoo silt