Kristus kabeneran kita AG Daniells 2

Kristus kabeneran kita AG Daniells 2

Abraham iku siji-sijine cara

Kanggo wong sing ora kerja? Nanging precaya marang Panjenengané, sing mbeneraké wong duraka, imané dianggep bener

Gusti Allah iku adil ing? Kabeh dalane

David uga diterangake? Rahayu wong-wong sing dianggep bener dening Gusti Allah tanpa tumindak ro 4 6


Kabeneran kanthi iman nyatakake? Transaksi sing paling apik. Ing donya iki

Kabeneran kanthi iman nyatakake? Transaksi paling gedhe sing diparingake dening Gusti Allah marang manungsa

Iman iku? Dianggep kabeneran marang Abraham ro 4 9


Hukum Allah nuntut? Kabeneran saka kabeh sing ana ing wilayahe

Kepiye carane kabeh nggawe awake dhewe? Ora bisa nindakake kabeneran iki kanthi nerak

Apa iki digawe wong? Ing paukuman saka hukum

Kabeneran Gusti Allah tanpa ? Angger-anggering Toret punika kacethakaken dening angger-anggering Toret lan para nabi


Malah kabenerané Gusti Allah? Kang marga saka pracaya marang Gusti Yesus Kristus marang kabeh lan marang kabeh wong kang pracaya ro 3 21,22

Dibenerake? Kanthi sih-rahmatipun kanthi bebas lumantar panebusan ingkang wonten ing Kristus Yesus, ingkang sampun katetepaken dening Gusti Allah dados propriti. Lumantar iman marang getihe

Kanggo wong sing ora kerja? Nanging precaya marang Panjenengané, sing mbeneraké wong duraka, imané dianggep bener

Apa solusi sing apik tenan? Kanggo masalah ala dosa



Akeh sing ora kejawab dalan

Apa sing aneh lan sedih? Cara kabeneran sing prasaja lan apik iki katon angel ditampa dening ati kadagingan alam

Apa sebabé Israèl ora nampa hukum kabeneran? Amarga padha nggoleki kanthi karya


Apa rahasia kegagalan Israel? Ora ngerti kabeneran Gusti Allah lan arep netepake kabeneran dhewe, ora nyerah marang kabeneran Gusti Allah.


Cor Ch 2 pesen sing penting banget

Tumindak apa sing ditindakké wong sing ditindakké karo iman? Karya regenerasi reresik

Yagene Gusti Allah ngirim pesen iki? Ing welas asih

Alasan liyane? Akeh wong sing wis lali karo Gusti Yesus, mula kudu ngarahake mripate menyang pribadine Gusti Allah, kaluwihane lan katresnane sing ora owah-owahan marang manungsa.


Cor ch 3 pesen preparatory

Apa loro pesen sing tansah dikirim Gusti Allah marang umate? Asil serius kang bakal teka kajaba padha bali menyang Panjenengané

Pesen loro? Apa sing dibutuhake kanggo mbantu dheweke

Kabeneran kanthi pesen iman padha karo apa? Pesen teka wong Gusti Allah ing jaman kuna


Pesen 1887

Apa pesen 1887 '? Bebaya bebaya formalisme ala tartamtu, wangun, upacara

Suwene pesen iki diwenehake? Kabèh taun 1887 ing review lan herald

Iku bisa dadi? Pracaya parsial formal lan kelangan urip langgeng


Iku bisa kanggo manut injeksi Alkitab bé regarder minangka Kristen lan ? Tiwas amarga sampeyan ora duwe kualifikasi penting sing dadi karakter Kristen

Ketaatan saka? Wangun njaba ora bakal bisa nyukupi kabutuhan jiwa

Profesi mung? Kristus ora cukup kanggo nyiapake siji kanggo ngadeg liyane saka paukuman


Ana ing gereja? Kakehan formalitas

Wong-wong sing ngaku tuntunan Alkitab? Dadia kaya wit anjir sing ora duwe woh

Babak formal? Layanan agama tetep

Nanging ? Where is katresnan Gusti Yesus spiritualitas dying

Tetep luwih? Praktis ketuhanan

Kurang adoh? Tatanan mekanik


Pesen kabeh taun terus teka ngandhani? Kita padha pitados kakehan formulir upacara teori aransemen mechanical

Apa formalisme? paling ngapusi lan ngrusak

Iku ? Ing watu unsuspecting didhelikake marang pasamuwan liwat abad uga wengi wrecked


Apa salah sawijining bebaya ing dina-dina pungkasan? Wujud ketuhanan

Gusti Allah ngirim peringatan marang pasamuwane? Kanggo uwal saka bebaya formalisme


Apa dikirim kanggo nyimpen saka

formalisme? Kabeneran kanthi pesen iman

Gerakan iki? Dhuh Allah sampun pinasthi jaya-jaya

Ora mung teka bebaya marang formulir? Kanthi kabeneran teka saka pesen iman


Kabutuhan paling gedhe lan paling mendesak

Apa kabutuhan kita sing paling penting? A kawentar saka godliness bener

Kanggo nggoleki iki? Kudu dadi karya pisanan kita

Ana wong ing pasamuwan? Sapa sing ora diowahi

Halangan kanggo? Kekuwatan lan kasuksesan luwih adoh saka pasamuwan dhewe tinimbang saka donya


Adhuh, apa sing ana ing pasamuwan? Pride hypocrisy ngapusi katresnan saka sugih frivolity hiburan kepinginan kanggo supremasi

Apa iki? Sakabehing dosa iki wis ngempet pikiran, supaya ora bisa diweruhi

Sapa sing nggawa kitab hukum sing lali? Ezra


Obat sing bakal ditrapake

Ana prabédan amba antarane? Pretend union lan sambungan nyata karo Kristus dening iman

Apa sing ora bisa diatasi tanpa nyawiji karo Kristus? Kekuwatan ala sing wis diidentifikasi karo kodrat manungsa

Kristus pisanan? Pilih kita mbayar rega Infnite kanggo nebus kita.


Apa sing kudu diatasi? Bangga egois vanity worldliness dosa ing kabeh iku wujud


Pesen sing nggumunake

Apa ora gejala kasebut? Bosok lan declension painfully katon ing tengah-tengah pasamuwan Kristen saiki

Apa sing kedadeyan ing sda? Pati spiritual

Sda sing kudu diwujudake? Urip lan semangat

Sawetara daya? Wis Cut kabel sing anchored menyang rock langgeng

Padha mabur? Adoh menyang segara tanpa grafik utawa kompas

kahanan apa? Bisa luwih nguwatirake saka iki

Nguripake kabeh ati marang Panjenengane? Sapa wae sing bisa nyekel kita kanthi cepet


Bali menyang pelabuhan sing aman

Iku ora cukup kanggo? Dadi menowo karo argumen saka bebener


Puncak pesen persiapan

Ayo ana omah? Marang asor dhewe nolak meekness. Asor saka Kristus

Iku ? Bangga egois bisa ndeleng prabédan antarane awake dhewe lan pola


Tampilake Gusti Yesus ing? Carane condescension kanggo nyimpen wong tiba

Apa sing ora diwajibake Yésus? Nanggung ipat-ipat saka Gusti minangka jaminan kanggo bangsa sing tiba

Yagene kabeneran saka iman saka Gusti Allah? Iku Bears Diverifikasi gaib iku woh kanggo sutji

Apa sing digawa saka kabeneran kanthi pesen iman? Mugi tentrem rahayu

Apa iku? Unsur sing paling dhuwur dibutuhake kanggo nyiapake umat kanggo ketemu karo Gusti Allah


Piyé carané ahli hukum ngupaya ngedohi dosa? Ing kekuwatane dhewe

Kanggo apa pesen iki nggugah? Kanggo nggugah umate supaya mratobat lan nindakake pakaryan sing sepisanan

Kanggo apa sawetara wong ora nampa kabeneran marga saka pracaya ? Kanggo nyegah awakening wong

Padha menehi? Swara sing ora mesthi


Apa sing diumumake wong-wong iki? Angger-anggering Toret kudu diwartakake dudu kabeneran Kristus

Kepiye carane kabeneran kanthi iman malaikat kaping 3 bakal ditindakake? Ora bakal dimangerteni, bakal kasebut cahya palsu dening wong-wong sing ora gelem lumaku ing kamulyan sing maju.

Apa ana sedih ing swarga? Luwih saka wuta spiritual akeh sedulur kita

Apa putih njaluk saben menteri lunga? Bangga, padudon, supremasi lan andhap asor

Apa sebabé Sétan ora péngin kabeneran srana iman? Kuwasane bakal rusak


Apa sing ndadekake pasamuwan-pasamuwan dadi lemah? Adem atine  ,  ora pracaya saka wong-wong sing kudu duwe iman

Apa sing diarani ora percaya? Ati kang ala ora pracaya

Wektu tes mung nyedhaki kita? Amarga swarane malaekat katelu wis diwiwiti nalika wahyu kabeneran Kristus

Iki piye? Wiwitané pepadhangé malaékat sing kamulyané ngebaki bumi kabèh


Banjur aku weruh malaekat liyane sing kuwat? Diutus mudhun menyang bumi kanggo nyawiji swarane karo malaekat katelu

Cahya kang? Dirawuhi malaikat iki penetrated nang endi wae

Pakaryan malaekat iki teka? Ing wektu sing tepat kanggo melu ing karya gedhe pungkasan saka pesen malaekat katelu nalika swells kanggo nangis banter.

Nalika karya kawilujengan wis nutup? Kasusahan bakal teka ing bumi lan para bangsa bakal nesu


durung? Dicekel ora kanggo ngalangi karya malaekat katelu

Nalika iku? Udan sing pungkasan bakal teka kanggo mènèhi kekuwatan marang swarané malaékat katelu

Lan nyiapake wong suci? Kanggo ngadeg ing wektu nalika pitung wewelak pungkasan bakal diwutahake


Dina sing kita urip iku? Eventful lan kebak bebaya

Tandha saka? Tekane pungkasan iku tiket watara kita

Acara arep kelakon? Sing bakal dadi karakter sing luwih nggegirisi tinimbang jagad sing wis dideleng

Wektu saka? Tes mung kanggo kita amarga swara banter malaekat katelu wis diwiwiti ing wahyu kabeneran Kristus.


Iki piye? Wiwitané pepadhangé malaékat sing kamulyané ngebaki bumi kabèh

Yen sampeyan bakal tahan wektu alangan? Sampeyan kudu ngerti Kristus lan nyukupi peparinge kabeneran sing diwenehake marang wong dosa sing mratobat


Cor ch 5

Apa sing bakal padha karo gorengan banter karo ?mirip karo sing ditindakake dening para murid.


Apa sing bakal dadi luwih akeh? Udan pungkasan?

Apa udan awal? Karya para rasul abad pisanan


Cor ch 6

Apa malaikat 3 ing kasunyatan? Kabeneran kanthi iman

Kabeneran kanthi iman iku cara Gusti Allah? Mratelakake panemume wong-wong dosa marang kaluputane, dheweke bakal ngukum kahanane sing wis ilang lan ilang

Iku uga? Cara Gusti Allah ngganti wong-wong sing dikalahake dosa sing ringkih dadi wong Kristen sing mursid


Apa imané Yésus? Rahasia saka pengalaman jero sing sugih

Apa sing ditindakké imané Yésus? Iman iki sing ndadékaké Yésus menang nglawan kekuwatan pepeteng

Kanthi iman iki? Awaké dhéwé dikwasani kanggo netepi dhawuhé Gusti Allah

Gagal mlebu iman iki? Kanggo kantun kabecikan nebus nyata saka pesen malaekat katelu


Kajaba iki entuk? Wong sing pracaya bakal duwe teori, doktrin, wujud,

Sing bakal mbuktekaken? Kesalahan sing fatal lan nggegirisi

Apa sing ora bisa nylametake saka dosa? Teori doktrin

Nglawan apa sing dielingake? Nggawe kesalahan fatal iki

Kesalahan apa? Formalisme nduweni wujud kawruh lan bebener ing hukum

Apa watu sing nyirnakake ewu? Ora duwe kabeneran kanthi iman


Cor ch 7

Apa sing ora bakal ilang saka kabeneran kanthi iman? Iku kanggo kantun apa penting ing panci nebus


Cor ch 8

Skor wong wis martakaké sing padha? Ora diowahi, ora suci, ora suci

We kudu luwih? Luwih saka kapercayan intelektual saka bebener

Doktrin kita bisa uga bener nanging? Iki ora cukup

A kapercayan ing teori? Ora cukup

Masalah karo karya kita? Kita wis puas nampilake teori kadhemen babagan bebener


A kawruh retorika? Saka bebener j iku penting

Nanging? Ora bakal nylametake kita

Penipuan paling gedhe? Kawruh retorika babagan bebener wis cukup

Wong lanang bisa ngaku iman? Yen ora nggawe wong tulus, apik, sabar, sabar, iku ipat


Ing gesang kathah ing buku pasamuwan? Ora ana owah-owahan sing sejati, ora ana konversi sing sejati. Karakter kasebut nuduhake akeh cacat

Pangarep-arep kita? Kawruh yen Kristus iku kabeneran kita

Agama hukum sing adhem? Ora bisa nuntun jiwa marang Kristus

Kanggo? Iku agama tanpa katresnan Kristus

Simpenan uyah? Iku katresnan pisanan murni

Katresnan Yesus? Emas nyoba ing geni


Apa regane agama legalistik? Kaya uyah sing wis ilang rasane

Kepiye kekurangan pasokan legalistik? Sibuk aktivitas zeal sing Christless

Bentuk lan upacara? Aja gawe ati lan budi pekerti

Piyé Yésus ngekèki agama Farisi? Tanpa iman nylametake

Kanggo langganan jeneng kredo gereja? Ora ana regane ati sing ora diganti


,Panjenengan saged nyambut damel kanthi temen-temen? Lan dadi ora diowahi

Apa sing ora nggawe ati sing apik lan karakter sing resik? Pretensi dhuwur mbentuk upacara

Apa wangun agama? Ora liya mung egois

Apa iku lara kanggo ndeleng? Egois sing ana ing atine akeh wong sing ngaku Gusti Allah


Apa akeh sing duwe agama z? Saka wujud lan pengamatan

Kabeh sing nganggep? Hiasan ing papan suci nanging ora nganggo kabeneran Kristus bakal katon ing kawirangane dhewe.

Lima prawan bodho duwe lampu? Tegese kawruh bab Kitab Suci


Padha ora? Sih-rahmaté Sang Kristus

Saben dina? Padha ngliwati babak upacara lan tugas njaba nanging layanan ora nyawa

Agamane padha? A husk garing tanpa kernels bener

Padha nyekeli cepet kanggo ? Wangun nanging padha diapusi ing urip Kristen kebak delf kabeneran


Gagal sinau pelajaran ing sekolah Kristus? Sing bakal nggawe wong-wong mau jembar menyang kawilujengan.

Nalika kita tambah ing? Self kabeneran lan dateng ing upacara lan gumantung ing aturan kaku kita ora bisa nindakake karya kanggo wektu iki

Ketaatan saka! Wangun njaba ora bakal dadi kepinginan gedhe saka jiwa manungsa


Apa mung profesi Kristus? Ora cukup kanggo nyiapake siji kanggo ngadeg test pangadilan

Punapa ingkang nistha dhateng Gusti? Pasa lan pandonga kanthi semangat mbenerake awake dhewe

Apa penghinaan eksternal., Pengorbanan sing dileksanakake, martakake marang jagad? Tiyang ingkang nindakaken prakawis punika nganggep piyambakipun leres

Bab-bab kasebut narik kawigaten? Kanggo pengamat ngandika iki wong duwe hak kanggo swarga

Nanging iku kabeh? A ngapusi


Kerjane ora? Tuku kita mlebu menyang swarga

Ana akeh sing katon? Kanggo mbayangno yen upacara ing njaba wis cukup kanggo kawilujengan

Nanging formalisme bakal? Gagal nggawa katentremaning Allah

Sapa sing nduweni wujud agama lan ketuhanan? Sing ora duwe pengalaman saben dina ing bab Gusti Allah

Katon cahya ing. Gréja  wangun katuhanan bisa katon apik? Nanging bisa uga ora ana sih-rahmat kaya bukit-bukit gilboa


Kor ch 9

Apa sing katon luar biasa nanging dicritakake kanthi jelas yaiku kasunyatan? Kabeneran kanthi iman kudu diilangi dening akeh sing dipasrahake pesen pungkasan saka swarga

Wong-wong sing ngaku percaya pesen malaikat kaping 3? Wis ilang ngarsane kabeneran dening iman

Ora ana ing satus iku? Mangertos piyambak kabeneran dening iman

0 views0 comments

Recent Posts

See All

5 Alesané mudo ing Alkitab dudu dosa Iki minangka topik sing penting banget kanggo atiku, padha karo jinis cabul amarga perkawinan minangka dosa. Amarga aku weruh akeh wong Kristen njupuk akeh energi

5 Alasan kenapa seks metu saka perkawinan ora dosa Aku ngerti iki muni edan nanging aku wis ngedika karo pastur lan akeh Kristen bab cabul ing Kitab Suci, lan ora ana kang wis bisa kanggo menehi kula