5 motive pentru care sexul din căsătorie nu este un păcat

5 motive pentru care sexul din căsătorie nu este un păcat


Știu că sună nebunesc, dar am vorbit cu pastori și mulți creștini despre curvie în Biblie și nimeni nu a putut să-mi dea versete solide din Biblie pentru a demonstra contrariul Sexul din căsătorie nu este un păcat. Cuvântul curvie din Biblie nu înseamnă niciodată sex din căsătorie. Dacă nimeni nu poate râvni înainte de căsătorie, atunci toți creștinii sunt vinovați, așa cum au râvnit toți înainte de a se căsători. 5 Motive pentru care curvia nu este păcat


De ce căsătoria sex out nu este un si 1

1 Desfrânarea în Biblie Pofta

2 Curvia în Biblie Pornea

3 Curvia în Biblie Vechiul și Noul Testament

4 Curvia în versetele Bibliei

5 Curvia în Biblie Înainte și după crucea lui Isus

1 Desfrânarea în Biblie Pofta

Se spune în Matthiew capitolul cinci

Că oricine se uită la o femeie ca să poftească după ea a comis deja desfrânare în inima lui. Dacă luăm acest verset în context, vedem că Isus vorbește despre oameni căsătoriți, așa cum spune Isus. Ai auzit că nu vei comite adulter. Prin urmare, aceasta nu se referă la persoane singure.


Desfrânarea în Biblie nu este un fiu, așa cum ți-ai poftit soțul sau soția înainte de a te căsători? Da Te-ai hotărât în ​​inima ta înainte de a te căsători, da, îl vreau, da, o vreau pe ea? Da Deci, dacă această interpretare ar fi adevărată, ar însemna că


1 Isus îl face pe fiecare creștin să păcătuiască de bună voie

2 Că toți creștinii care s-au căsătorit vreodată sunt vinovați că au poftit pe cineva înainte de a se căsători

Curvia păcat împotriva trupului, așa cum vom vedea mai târziu, curvia nu înseamnă niciodată sex din căsătorie. Desfrânare păcat, nu, nu este așa cum ar trebui să înțelegeți citind tot acest post.
Cuvântul poftit poate fi bun sau rău, râvnirea bunurilor cuiva soție animale, mașini este un păcat groaznic.

Dar Biblia spune că putem râvni lucruri bune precum

1 A fi episcop

2 Îngerii râvnesc să privească lucrurile crucii


Putem râvni ceva ce nu aparține cuiva? Nu

Un măr într-o grădină sări într-o luare un măr Ai poftit? da

Același măr de pe munte nu aparține nimănui tu iei un măr Ai râvnit? Nu de ce? Pentru că mărul nu aparține nimănui


O persoană poate râvni pe cineva sexual doar atunci când îi aparține cuiva. Deoarece ceea ce este rău în adulter nu este actul sexual, așa cum actul sexual a fost creat de Dumnezeu. Ceea ce este răul este a poftei sau a dori ceva sau cineva care aparține deja altcuiva.


2 Curvia în Biblie Pornea

Pornea este cuvântul grecesc pentru desfrânare în Biblie. Pornea nu înseamnă niciodată sex din căsătorie. Biblia a fost scrisă în engleză în 1611. Ce semnificație au folosit scriitorii atunci pentru curvie? Au folosit sensul 1611 sau au folosit sensul 2021? Au folosit sensul 1611.

PORNEA în greacă înseamnă


1 adulterul spiritual

2 Idolatrie

3 Toate păcatele sexuale găsite în Levetic capitolul 15 LA 18

Vedem în aceste capitole, toate păcatele sexuale sunt menționate. Menționează homosexualitate, bestialitate, incest. Un verset spune să nu iei o femeie cu sora ei. Interesant

Dacă era un fiu să facă sex cu o femeie întâmplătoare, de ce ar pune Dumnezeu acel verset acolo?

N-ar spune


Este un fiu să faci sex cu o femeie întâmplătoare și dacă faci sex cu sora ei este mai rău. Dar de ce spune Biblia că nu trebuie să faci sex cu o femeie și cu sora ei? Pentru că păcatul desfrânării nu este păcat. Curvia este o nevoie firească a oamenilor.


Există nevoi naturale și nefirești

Deci minciuna de oțel ucide, acestea nu sunt nevoi naturale puse de Dumnezeu în noi, ci sunt contrare naturii

A dori să mâncăm și să facem sex sunt nevoi și dorințe naturale pe care Dumnezeu le are în noi

Deci, dacă vrei să te abții de acele nevoi naturale, încearcă tot ce poți și vei dori mereu să faci sex până în ziua în care mori.


3 Curvia în Biblie Vechiul și Noul Testament

Pavel spune în noul testament Este mai bine să te măriți decât să arzi. Dacă ar fi fost un păcat să ai curvie în Biblie în afara căsătoriei, ce ar fi spus Pavel?

ar fi spus Paul


Nu arde niciodată și un creștin ar trebui să se căsătorească întotdeauna

Ce înseamnă ardere.?

A arde înseamnă a-ți dori mult să faci sex

Faceți sex des cu mai mulți parteneri

Nu m-am putut abține să facem sex în mod regulat


Semnificația curviei în Biblie este întotdeauna în contextul păcatelor sexuale menționate în Levitic capitolul 15 LA 18. Nu menționează niciodată păcatul desfrânării sau desfrânarea ca păcat. A fost ok să faci o orgie sexuală incredibilă cu cinci minute înainte de cruce și la cinci minute după cruce devine foarte rău? Aceasta este o credință nebună, dar mulți creștini cred asta.


Solomon avea șapte sute de soții și trei sute de concubine. La fel cu mulți oameni ai timpului său. Deci a fost ok pentru el să facă mult sex și nu pentru noi astăzi? Ce fel de credință este asta? Va judeca Dumnezeu pe Solomon și pe oamenii din Vechiul Testament diferit de oamenii de astăzi?


Tu acolo ești o persoană din Vechiul Testament? Ai făcut mult sex? Intră în bucuria mea

Tu aici ești o persoană din Noul Testament?


Ai făcut mult sex? Intră în bucuria mea

Tu aici ești o persoană din Noul Testament?

Ai făcut mult sex? Intră în bucuria mea

Tu aici ești o persoană din Noul Testament? Ai ceva sex? Intri în flăcările iadului Dumnezeu nu este parțial Dumnezeu nu poate judeca oamenii în mod diferit. Păcatul nu se schimbă niciodată, păcatul este întotdeauna același.


curvia în Biblie nu este un păcat, există multe argumente pentru această poziție.

desfrânarea păcat împotriva trupului pentru că curvia era sex cu prostituate în Corint, unde creștinii mergeau la fornix, un fonix este un arc.


În arcadă, ei i-ar cere favoruri lui satan și astfel săvârșească curvie. Acesta este adevăratul sens al curviei. Creștinii merg la arcadele fornixului și fac sex cu prostituate pentru a cere favoruri lui satan. Acesta este motivul pentru care desfrânarea este un păcat împotriva trupului, așa cum ție este închinare satanică.

desfrânarea păcat bine nu poate fi, deoarece este o nevoie firească a fiecărei ființe umane.


4 Curvia în versetele Bibliei

A spus Paul că sânul este bun pentru un bărbat să nu atingă o femeie 1 CO 7? Da care este contextul? Contextul a fost o persecuție uriașă în Corint. La sfârșitul capitolului, Pavel spune că vă spun aceste lucruri din cauza persecuției prezente. De ce bărbații nu trebuiau să atingă femeile? Pentru că a existat o persecuție incredibilă și nu a fost un timp pentru curte și dragoste.


Desfrânarea în Biblie este toate păcatele sexuale, cu excepția sexului din căsătorie. L-ar contrazice pe Paul, care mai târziu a spus două capitole după aceea. Nu am dreptul să conduc despre o soră ca Cefa?

De fapt, Pavel în acest capitol 1 CO 9 a spus
1 CO 9 11 Dacă v-am semănat lucruri duhovniceşti, este oare mare lucru să culegem lucrurile voastre trupeşti?

Ce înseamnă cuvântul carnal? Lucruri legate de corp.

Paul și noi vom obține o postare diferită complet pe acest subiect mai detaliat. Cuvântul carne înseamnă lucruri sexuale. Pavel spune că el conducea despre surorile din diferite biserici în călătorii misionare doar pentru a face sex cu ele. Și corintenii se plângeau de asta.


Jude vorbește despre curvia Solomon, aceasta este homosexualitate

Fugi de curvie, da, trebuie să fugim de adulter, homosexualitate, lesbianism, incest

De fapt, vom vedea într-o altă postare dacă Dumnezeu îmi dă timp să scriu că nu ar putea fi un păcat să ai mai multe soții, deoarece Moise avea o soție din Madian și o soție din Cuș. Cu toate acestea, Dumnezeu l-a folosit pentru a scrie Să nu comite adulter


Da, curvia în Biblie nu este un păcat, curvia păcat împotriva corpului pentru că pornea sau curvia a fost idolatrie spirituală cu desfrânate în arcurile din Corint un arc este un fornix

desfrânarea păcatul nu poate fi, așa cum Dumnezeu nu poate face o dorință naturală de a fi păcat


5 Curvia în Biblie Înainte și după crucea lui Isus

Înainte de cruce, oamenii și mulți oameni buni puteau lua atâtea soții câte voiau. Chiar și cei mai buni oameni din Biblie, cum ar fi Avraam, David, Solomon, Iacov, Essau, Elcana,

Cu toate acestea, în Evrei unsprezece se spune că Solomon și Samson nu sunt doar oameni buni, ci și eroi ai credinței. Incredibil,


Acești oameni de astăzi, dacă trăiesc într-o biserică obișnuită, ar putea fi dați afară, dar Dumnezeu spune că sunt eroi ai credinței. Dumnezeu a făcut cu ochiul la întrebarea Poate Dumnezeu să facă cu ochiul la păcat? Nu

Deci sexul din căsătorie nu a fost un păcat. Nu a fost cel mai bun lucru de făcut, dar nu a fost un păcat. Dar când acești bărbați s-au dus după femei păgâne, atunci Dumnezeu s-a supărat. Păcatul lui Solomon a fost să nu aibă multe soții, păcatul lui Solomon a fost să fie cu femeile păgâne închinătoare de diavol.


Am dovedit că desfrânarea în Biblie, cu siguranță, nu este un păcat

păcatul desfrânării împotriva trupului este atunci când Corintenii au mers în fornix arcade pentru a se închina lui Satan cu prostituate, că păcatul desfrânării este o credință falsă din bisericile creștine care trebuie înlăturată.


Dacă ai văzut valoare în această postare și asta ți-a dat libertatea de a te bucura mai mult și cu mai multă plăcere de ce să nu te abonezi și să dai like canalului și site-ului nostru de youtube?

Isus te iubește, ești în Isus? Vrei să mergi în rai? Repetă după mine Tată Doamne iartă-mi păcatele, ajută-mă să iubesc cu tine și să mă ia la cer în numele lui Isus amin

0 views0 comments

Recent Posts

See All