5 motive pentru care nuditatea în Biblie nu este un păcat

5 motive pentru care nuditatea în Biblie nu este un păcat


Acesta este un subiect foarte important pentru inima mea, la fel ca sexul desfrânat din căsătorie este un păcat. Pentru că văd atât de mulți creștini care iau atât de multă energie pentru nuditate și sex. În timp ce sunt aroganți, egoiști, apatici și plini de ură. Cinci motive pentru care nuditatea în Biblie nu este un păcatAr trebui să urmăm bila sau ceea ce ne spun bisericile acceptate? Trebuie să ne amintim că cinci sau cincizeci la sută dintre fecioarele înțelepte nu intră în rai. Și multe biserici au doctrine despre diavoli. Să aflăm ce spune Biblia despre nuditate.


5 motive pentru care nuditatea în Biblie nu este un păcat


1 Nuditatea este un păcat că Dumnezeu a făcut trupul?

Toate lucrurile pe care Dumnezeu le-a făcut este Dumnezeu, ne spune Biblia? Spunând că trupul este rău și goliciunea este una rea, care susține că credința înseamnă că Dumnezeu a făcut lucruri care sunt rele și rele. Dumnezeu nu a făcut niciodată nimic rău. La fel și cu sexul, sexul nu este niciodată rău atunci când nu îl înșelam sau îl folosim în schimbul de bărbați și femei.


Nuditatea este păcat, nu poate fi, deoarece toate lucrurile care au fost create sunt bune și perfecte. Astfel, trupul însuși este una dintre cele mai mari creații ale lui Dumnezeu. Nuditatea în Biblie, există destul de multe exemple pe care le vom vedea de nuditate în Biblie care demonstrează că nuditatea nu este un păcat. Pentru ca nuditatea să fie un fiu ar însemna că ar putea veni de la satana, deoarece păcatul este un mister și este o invenție a lui satan.


2 Nuditatea este un păcat Exemple din Vechiul Testament

În Isaia 20 versetele 1 până la 3, Dumnezeu îi spune lui Isaia să se dezbrace și să se trezească trei ani complet gol. Incredibil drept. De ce niciun predicator nu a predicat vreodată pe această temă? Pentru că nu se potrivește cu agenda modernă.


Ieri am fost la biserică, vorbeau despre pocăință și consecințele păcatului. Am vorbit despre povestea nudității din Biblie și despre cum David a dansat literalmente gol cu ​​o bucată de pânză. Nuditatea este un fiu nu pentru că soția lui Mica David a mers să-l mustre pe David.


Așa că știm că David se dezvăluie, iar când ea a făcut Dumnezeu, în loc să-l mustre, David ia spus lui Mica că nu ar putea avea copii pentru tot restul vieții. Pentru că și-a mustrat soțul în ceea ce credea că este rău, în loc să caute Biblia pentru a afla ce spune Biblia că nu, pentru că vedem oameni ai lui Dumnezeu în Biblie dezbrăcați.

Bat-Șeba făcea baie goală.


A fost un incident sau era obiceiul ca femeile să facă baie goale? Foarte probabil era un obicei, așa cum nimeni nu i-a spus vreodată Batșebei, nu vezi că faci baie goală și ar trebui să faci baie într-un mediu închis? Nuditatea este un păcat, nu pentru că creștinismul de astăzi vine de la puritani care au fost prea severi în această problemă, când comparăm cu evreii din Vechiul Testament, care au fost mult mai deschiși pe această temă.

3 Nuditatea este un păcat Exemple ale Noului Testament


În Ioan, douăzeci și unu, Petru pescuiește gol. Bile spune că Îl vede pe Iisus pe mal și se îmbracă pentru că era gol. Ce făcea Peter gol pe plajă pe o barcă? Erau oameni acolo, nu știa Peter după ce a petrecut trei ani cu Isus că nu era greșit să fii gol?


Ei bine, se pare că nu, pentru că dacă nu ar fi fost pentru că nuditatea din Biblie a fost un păcat, Petru ar fi știut-o după ce a petrecut trei ani cu Isus. Și Iisus i-ar fi spus

Ce faci goală pe o barcă?


nuditatea este păcat? Este un păcat pentru această societate, dar Dumnezeu nu îl vede la fel. Bineînțeles că trebuie să fim îmbrăcați, dar există multe exemple de nuditate în Biblie care dovedesc contrariul? Bunul simț spune, de asemenea, că nuditatea este un păcat, nu pentru că ce ar fi în neregulă cu corpul? Nimic


Creștinii care cred în acest lucru iau mt 5 care spune că nu te vei uita la o femeie ca să o poftești. Totuși, în context, vorbește despre adulter sau despre oamenii căsătoriți, citiți postarea mea despre desfrânarea, sexul din căsătorie este un păcat. Deci, dacă privitul sexual la persoane singure nu este un păcat, atunci nuditatea nu poate fi, de asemenea, un păcat.


4 Nuditatea este un păcat Dumnezeu poruncește nuditatea?

Regele Saul a început să profețească Biblia spune și Biblia spune că atunci când Saul a primit Duhul Sfânt, el sa dezbrăcat. Incredibil să vezi că o reacție naturală la primirea Duhului Sfânt în acest exemplu a fost să te dezbrăci.


Dumnezeu i-a făcut pe Adam și pe Eva goi, Dumnezeu a păcătuit? Niciun Dumnezeu nu poate păcătui, așa că a fost un lucru bun. Putem spune că Adam alerga și lovi penisul și testiculele erau în aer, iar sânii și vaginul lui Eve erau goale? da


Biserica adventistă de ziua a șaptea va spune că era o haină de lumină. Biserica adventistă de ziua a șaptea are dreptate, dar dacă te duci la modeling, femeile poartă o haină și sunt goale pe dedesubt și toate părțile ei pot fi văzute. Atunci când Biblia spune că Adam și Eva au fost goi, așa este. Și nu poate fi un păcat, așa cum Dumnezeu nu poate face pe cineva să păcătuiască. Nuditatea este un păcat nu pentru că Dumnezeu nu poate face pe cineva să păcătuiască.


Nuditatea în Biblie se găsește deja în Geneza, nuditatea este păcat nu pentru că Adam și Eva au umblat goi și au păcătuit luând fructele, dar dacă nuditatea ar fi fost un păcat și ei ar fi căzut. Și mai mult decât atât, căderea oamenilor s-ar fi întâmplat înainte ca ei să ia fructele. Dumnezeu i-ar fi spus ca Adam si Eva ca sunteti goi ca ati pacatuit.


5 Nuditatea este un păcat Recapitulare

Am văzut că David a dansat gol și când a fost mustrat soția lui a primit o pedeapsă pentru că a mustrat ceea ce nu era păcat. Bat-Șeba făcea baie goală, cu siguranță o practică obișnuită pentru femeile din Israel


Nuditatea nu este păcat pentru că am văzut că puritanii au dat o Evanghelie mai strictă decât este predată în Biblie pe această temă. Nuditate în Biblie îl vedem pe Isaia mergând gol trei ani în Isaia 20 Îl vedem pe regele Saul dezbrăcându-se când primește Duhul Sfânt


Nuditatea este păcat nu, pentru că îl vedem pe Petru pescuind gol în Ioan 20 În Luca vedem că un apostol a venit să-L asculte pe Isus gol purtând doar pânză. Vedem că atunci când Biblia spune gol înseamnă gol. Ca altfel, Dumnezeu dă detaliul că atunci când auzi ceva. În acest caz, Luke fuge gol din grădină și lasă în urmă foaia de linie.


Nudidul este păcat nu pentru că ce face acest apostol mergând gol la biserică? Nuditatea în Biblie știai că tonul Evangheliei a fost scris de cineva care a mers gol la biserică? Apostolul Luca este nuditatea păcat nu pentru că vedem că păcatul este


1 Nu-L iubesc pe Dumnezeu

1 A nu-i iubi pe alții

Dacă ai primit libertate de la această postare, de ce să nu citești și să te abonezi la canalul nostru de youtube

Îl iubești pe Isus? Vrei să fii în rai? De ce să nu repeți după mine


Tată Doamne, te rog, iartă-mi păcatele, ajută-mă să am dreptatea lui Isus și să merg cu tine. Vă rog să mă duceți în rai în numele lui Isus, amin

0 views0 comments

Recent Posts

See All