5 grunner til at sex utenfor ekteskap ikke er synd

5 grunner til at sex utenfor ekteskap ikke er synd


Jeg vet at dette høres sprøtt ut, men jeg har snakket med pastorer og mange kristne om utukt i Bibelen, og ingen har vært i stand til å gi meg gode bibelvers for å bevise noe annet Sex ut av ekteskap er ikke en synd. Ordet utukt i Bibelen betyr aldri sex ut av ekteskap. Hvis ingen kan begjære før ekteskapet, så er alle kristne skyldige som de alle begjærte før de ble gift. 5 grunner til at hor synd det ikke er


Hvorfor sex ut ekteskap ikke er en si 1

1 Utukt i Bibelen begjærer

2 Utukt i Bibelen Pornea

3 Utukt i Bibelen Gamle og nye testamente

4 Utukt i Bibelens bibelvers

5 Utukt i Bibelen Før og etter Jesu kors

1 Utukt i Bibelen begjærer

Det står i Matthieu kapittel fem

At den som ser på en kvinne for å begjære henne, har allerede drevet utukt i sitt hjerte. Hvis vi tar dette verset i sammenheng ser vi at Jesus snakker om gifte mennesker som Jesus sier. Du har hørt at du ikke skal drive hor. Dette gjelder altså ikke enslige.


Utukt i Bibelen er ikke en sønn, slik du har begjært din mann eller kone før du giftet deg? Ja Har du bestemt deg i hjertet ditt før du giftet deg, ja jeg vil ha ham, ja jeg vil ha henne? Ja Så hvis denne tolkningen var sann ville det bety det


1 Jesus får enhver kristen til å synde med vilje

2 At alle kristne som noen gang har giftet seg er skyldige i å begjære noen før de giftet seg

Utukt synd mot kroppen, som vi skal se senere, betyr utukt aldri sex ut av ekteskap. Utukt synd, nei det er ikke som å lese alt dette innlegget du burde forstå.
Ordet begjære kan være bra eller dårlig, å begjære noens varer kone dyr, biler er en forferdelig synd.

Men Bibelen sier at vi kan begjære gode ting som

1 Å være biskop

2 Engler begjærer å se inn i korsets ting


Kan vi begjære noe som ikke tilhører noen? Nei

Et epletre i en hage du hopper i et ta et eple Har du lyst på? Ja

Det samme epletreet i fjellet tilhører ikke noen du tar et eple Har du lyst på? Nei hvorfor? Fordi epletreet ikke tilhører noen


En person kan bare begjære noen seksuelt når de tilhører noen. Ettersom det som er ondt med utroskap ikke er den seksuelle handlingen da den seksuelle handlingen ble skapt av Gud. Det som er ondskap er å begjære eller ønske noe eller noen som allerede tilhører noen andre.


2 Utukt i Bibelen Pornea

Pornea er det greske ordet for utukt i Bibelen Pornea betyr aldri sex ut av ekteskap. Bibelen ble skrevet på engelsk i 1611. Hvilken betydning brukte forfatterne da for hor? Brukte de 1611-betydningen eller brukte de 2021-betydningen? De brukte 1611-betydningen.

PORNEA på gresk betyr


1 åndelig utroskap

2 Avgudsdyrkelse

3 Alle seksuelle synder funnet i leveticus kapittel 15 TIL 18

Vi ser i disse kapitlene, alle de seksuelle syndene er nevnt. Den nevner homofili, bestialitet, incest. Et vers sier Du skal ikke ta en kvinne med hennes søster. Interessant

Hvis det var en sønn å ha sex med en tilfeldig kvinne, hvorfor skulle Gud legge det verset der?

Ville det ikke sagt


Det er en sønn å ha sex med en tilfeldig kvinne, og hvis du har sex med søsteren hennes er det verre. Men hvorfor sier Bibelen Du skal ikke ha sex med en kvinne og hennes søster? Fordi hor synd er det ikke synd. Utukt er et naturlig behov for mennesker.


Det er naturlige behov og unaturlige

Så stålløgn dreper dette er ikke naturlige behov satt av Gud inni oss, de er i strid med naturen

Å ville spise og ha sex er naturlige behov og ønsker som Gud har inne i oss

Så hvis du ønsker å avstå fra de naturlige behovene, prøv alt du kan, og du vil alltid ønske å ha sex til den dagen du dør.


3 Utukt i Bibelen Gamle og nye testamente

Paulus sier i det nye testamente: Det er bedre å gifte seg enn å brenne. Hvis det var en synd å ha utukt i Bibelen utenfor ekteskapet, hva ville Paulus ha sagt?

Paul ville ha sagt


Aldri brenn og en kristen bør alltid gifte seg

Hva betyr brenning.?

Å brenne betyr å ha veldig lyst til å ha sex

Har ofte sex med flere partnere

Ikke klart å avstå fra å ha sex regelmessig


Betydningen av utukt i Bibelen er alltid i sammenheng med de seksuelle syndene nevnt i leveticus kapittel 15 TIL 18. Den nevner aldri utukt synd eller utukt som en synd. Var det ok å ha en utrolig sexorgie fem minutter før korset, og fem minutter etter korset blir det veldig ondt? Det er en gal tro, men mange kristne tror det.


Salomo hadde syv hundre koner og tre hundre medhustruer. Samme med mange mennesker i hans tid. Så det var ok for ham å ha mye sex og ikke for oss i dag? Hva slags tro er det? Vil Gud dømme Salomo og folk i det gamle testamentet annerledes enn folk i dag?


Er du en gammel testamente der borte? Hadde du mye sex? Gå inn i min glede

Er du her borte, du er et nytt testamente?


Har du hatt mye sex? Gå inn i min glede

Er du her borte, du er et nytt testamente?

Har du hatt mye sex? Gå inn i min glede

Er du her borte, du er et nytt testamente? Har du sex? Du går inn i helvetes flammer Gud er ikke delvis Gud kan ikke dømme mennesker annerledes. Synd forandrer seg aldri, synd er alltid den samme.


utukt i Bibelen er ikke en synd det er mange argumenter for denne posisjonen.

utukt synd mot kroppen fordi utukt var sex med prostituerte i Korint hvor de kristne ville gå til fornix, en fonix er en bue.


I buen ville de be om tjenester til satan og dermed begå utukt. Dette er den virkelige betydningen av utukt. Kristne går til fornix-buene og har sex med prostituerte for å be om tjenester til satan. Dette er grunnen til at utukt er en synd mot kroppen som deg, det er satanisk tilbedelse.

utukt synd vel det kan ikke være som det er et naturlig behov for ethvert menneske.


4 Utukt i Bibelens bibelvers

Sa Paul at meisen er bra for menn å ikke røre en kvinne 1 CO 7 ? Ja hva er konteksten? Konteksten var at det var en enorm forfølgelse i Korint. På slutten av kapittelet sier Paulus at jeg forteller deg disse tingene på grunn av den nåværende forfølgelsen. Hvorfor måtte menn ikke røre kvinner? Fordi det var en utrolig forfølgelse og det var ikke en tid for frieri og kjærlighet.


Utukt i Bibelen er alle seksuelle synder unntatt sex utenfor ekteskap. Det ville motsi paul som senere sa to kapitler etter det. Har jeg ikke rett til å lede om en søster som Kefas?

Faktisk sa Paulus i dette kapittelet 1 CO 9
1 CO 9 11 Hvis vi har sådd til dere åndelige ting, er det en stor ting om vi skal høste deres kjødelige ting?

Hva betyr ordet kjødelig? Ting som gjelder kroppen.

Paul og vi vil få et annet innlegg helt om dette emnet mer detaljert. Ordet kjøtt betyr seksuelle ting. Paulus sier at han ledet om søstre fra forskjellige kirker på misjonsreiser bare for å ha sex med dem. Og korinterne klaget over dette.


Jude snakker om Salomos hor, dette er homoseksualitet

Flykt utukt ja vi trenger å flykte utroskap homofili lesbianisme incest

Faktisk vil vi se i et annet innlegg hvis Gud gir meg tid til å skrive det at det ikke kan være synd å ha flere koner ettersom Moses hadde en kone fra Midian og en kone fra Kush. Men Gud brukte ham til å skrive Du skal ikke begå hor


Ja utukt i Bibelen er ikke en synd, utukt synd mot kroppen fordi pornea eller hor var åndelig avgudsdyrkelse med skjøger i Korintbuer en bue er en fornix

utukt synd ikke det kan ikke være slik som Gud ikke kan gjøre et naturlig ønske om å være synd


5 Utukt i Bibelen Før og etter Jesu kors

Før korset kunne menn og mange gode menn ta seg så mange koner de ville. Selv de beste mennene i Bibelen som Abraham, David, Salomo, Jakob, Essau, Elkana,

Likevel står det i Hebreerbrevet elleve at Salomo og Samson ikke bare er gode menn, men troens helter. Utrolig,


Disse mennene i dag, hvis de bor i en vanlig kirke, kan de bli kastet ut, men Gud sier at de er troens helter. Gud blunket til spørsmålet Kan Gud blunke til synd? Nei

Så sex ut av ekteskap var ikke en synd. Det var ikke den beste tingen å gjøre fordi det ikke var synd. Men når disse mennene gikk for hedenske kvinner, det var da Gud ble sint. Salomos synd var ikke å ha mange koner, Salomos synd skulle være med hedenske djeveltilbedende kvinner.


Vi beviste at utukt i Bibelen definitivt ikke er en synd

hor synd mot kroppen er da korinterne gikk i fornix buene for å tilbe satan med prostituerte, at hor synd er en falsk tro fra kristne kirker som må fjernes.


Hvis du har sett verdien i dette innlegget og dette har gitt deg frihet til å bli mer lykkelig og med mer glede, hvorfor ikke abonnere og like vår youtube-kanal og nettside?

Jesus elsker deg er du i Jesus? Vil du til himmelen? Gjenta etter meg Fader Gud tilgi mine synder, hjelp meg å elske med deg og ta meg til himmelen i Jesu navn amen

0 views0 comments

Recent Posts

See All