5 grunner til at nakenhet i Bibelen ikke er synd

Updated: May 27

5 grunner til at nakenhet i Bibelen ikke er synd


Dette er et veldig viktig tema for mitt hjerte, på samme måte som utuktssex ut av ekteskap er en synd. Fordi jeg ser at så mange kristne bruker så mye energi på nakenhet og sex. Mens de er arrogante, egoistiske, apatiske og hatefulle. Fem grunner til at nakenhet i Bibelen ikke er syndSkal vi følge gallen eller hva de aksepterte kirkene forteller oss? Vi må huske at fem eller femti prosent av de kloke jomfruene ikke kommer inn i himmelen. Og mange kirker har doktriner om djevler. La oss finne ut hva Bibelen sier om nakenhet.


5 grunner til at nakenhet i Bibelen ikke er synd


1 Er nakenhet en synd Gud skapte kroppen

Alt som Gud skapte er Gud Bibelen forteller oss? Ved å si at kroppen er ond og nakenhet er en dårlig en som hevder at tro er å si at Gud har laget ting som er onde og onde. Gud skapte aldri noe vondt. Samme med sex, sex er aldri dårlig når vi ikke jukser eller bruker det i menn kvinner utveksling.


Er nakenhet synd godt det kan ikke være som alle ting som ble skapt er gode og perfekte. Dermed er kroppen selv en av Guds største skapninger. Nakenhet i Bibelen, det er ganske mange eksempler vi skal se på nakenhet i Bibelen som beviser at nakenhet ikke er synd. For at nakenhet skal være en sønn vil det bety at det kan komme fra satan, ettersom synd er et mysterium og er en oppfinnelse av satan.


2 Er nakenhet en synd Eksempler fra det gamle testamentet

I Jesaja 20 vers 1 til 3 ber Gud Jesaja om å bli naken og våkne tre år helt naken. Utrolig rett. Hvorfor har ingen predikant noen gang forkynt om dette emnet? Fordi det ikke passer den moderne agendaen.


I går var jeg i kirken, de snakket om omvendelse og konsekvensene av synd. Jeg snakket om historien om nakenhet i Bibelen og hvordan David danset bokstavelig talt naken med et tøystykke. Er nakenhet en sønn nei fordi Micah Davids kone gikk for å irettesette David.


Så vi vet at David avslørte seg selv, og da hun gjorde Gud i stedet for å irettesette fortalte David til Mika at hun ikke kunne få barn resten av livet. Fordi hun irettesatte mannen sin i det hun syntes var dårlig, i stedet for å søke Bibelen for å finne ut hva Bibelen sier nei fordi vi ser Guds menn i Bibelen bli nakne.

Batseba badet naken.


Var det en hendelse eller var det skikk at kvinner badet nakne? Svært sannsynlig var det en skikk, som ingen noen gang fortalte Batseba, ser du ikke at du bader naken og at du bør bade i et lukket miljø? Er nakenhet en synd, nei fordi dagens kristendom kommer fra puritanere som var for strenge på dette spørsmålet, når vi sammenligner med gamle testamente jøder som var mye mer åpne om temaet.

3 Er nakenhet en synd Nye testamente eksemplerI John fisker tjueen peter naken. Bilen sier at han ser Jesus på stranden og han tar på seg klærne for han var naken. Hva gjorde Peter naken på stranden på en båt? Det var folk der, visste ikke Peter etter å ha tilbrakt tre år med Jesus at det var galt å være naken?


Vel tilsynelatende nei, for hvis det ikke var fordi nakenhet i Bibelen var en synd, ville Peter ha visst det etter å ha tilbrakt tre år med Jesus. Og Jesus ville ha fortalt ham det

Hva gjør du naken på en båt?


er nakenhet synd? Det er synd for dette samfunnet, men Gud ser det ikke på samme måte. Selvfølgelig trenger vi å være kledd, men det er mange eksempler på nakenhet i Bibelen som viser andre kloke? Sunn fornuft forteller også er er nakenhet en synd vel nei fordi hva ville være galt med kroppen? Ingenting


Kristne som tror på dette tar mt 5 som sier at du ikke skal se på en kvinne for å begjære henne. Likevel i kontekst snakker det om utroskap eller gifte mennesker les innlegget mitt om er utukt sex ut av ekteskap en synd. Så hvis det ikke er synd å se seksuelt på single mennesker, kan nakenhet heller ikke være synd.


4 Er nakenhet en synd Gud befaler nakenhet

Kong Saul begynte å profetere Bibelen sier og Bibelen sier at da Saul mottok Den Hellige Ånd ble han naken. Utrolig å se at en naturlig reaksjon på å motta Den Hellige Ånd i dette eksemplet var å bli naken


Gud gjorde Adam og Eva nakne syndet Gud? Nei Gud kan ikke synde, derfor var det en god ting. Kan vi si at Adam løp og slo penis og testikler var i luften, og Evas bryster og vagina var nakne? JaDen 7. dags adventistkirken vil si at det var en lyskappe. Den 7. dag adventistkirken har rett, men hvis du går til modellering, kan du besmitte kvinner som bærer en kappe og de er nakne under og alle delene hennes kan sees. Når Bibelen sier at Adam og Eva var nakne, er det slik. Og det kan ikke være synd da Gud ikke kan få noen til å synde. Er nakenhet en synd nei fordi Gud ikke kan få noen til å synde.


Nakenhet i Bibelen finnes allerede i 1. Mosebok, er nakenhet synd nei fordi Adam og Eva gikk nakne og de syndet ved å ta frukten, men hvis nakenhet var en synd, ville de også ha falt. Og mer enn det, menneskenes fall ville ha skjedd før de i det hele tatt tok frukten. Gud ville ha sagt Adam og Eva du er naken du syndet.


5 Er nakenhet en synd Recappitulation

Vi har sett at David danset naken og da kona hans ble irettesatt fikk han en straff for å irettesette det som ikke var synd. Batseba badet naken, noe som er en vanlig praksis for kvinner i Israel


Er nakenhet synd nei fordi vi har sett at puritanere ga et strengere evangelium enn det som er lært i Bibelen om dette emnet. Nakenhet i Bibelen ser vi Jesaja gå naken tre år i Jesaja 20 Vi ser kong Saul bli naken når han mottar Den Hellige Ånd


Er nakenhet synd nei fordi vi ser peter fiske naken i john 20 I Lukas ser vi at en apostel kom for å høre Jesus naken kun iført lin. Vi ser at når Bibelen sier naken, betyr det naken. Som ellers Gud gir detalj at når du hører noe. I dette tilfellet flykter luke naken fra hagen og legger igjen linjearket.


Er nakensynd nei fordi hva gjør denne apostelen når han går naken til kirken? Nakenhet i Bibelen visste du at tonen i evangeliet ble skrevet av en som gikk naken i kirken? Apostel Luke Er nakenhet synd nei fordi vi ser at synd er


1 Ikke elske Gud

1 Ikke å elske andre

Hvis du fikk frihet fra dette innlegget, hvorfor ikke like å lese og abonnere på YouTube-kanalen vår

Elsker du Jesus? Vil du være i himmelen? Hvorfor ikke gjenta etter meg


Fader Gud, tilgi mine synder, hjelp meg til å ha Jesu rettferdighet og vandre med deg. Vennligst ta meg til himmelen i Jesu navn amen
0 views0 comments

Recent Posts

See All

5 grunner til at sex utenfor ekteskap ikke er synd Jeg vet at dette høres sprøtt ut, men jeg har snakket med pastorer og mange kristne om utukt i Bibelen, og ingen har vært i stand til å gi meg gode b