5 grunde til, at sex uden for ægteskab ikke er en synd

5 grunde til, at sex uden for ægteskab ikke er en synd


Jeg ved, at det lyder skørt, men jeg har talt med præster og mange kristne om utugt i Bibelen, og ingen har været i stand til at give mig sunde bibelvers for at bevise ellers Sex ud af ægteskab er ikke en synd. Ordet utugt i Bibelen betyder aldrig sex ud af ægteskab. Hvis ingen kan begære før ægteskab, så er alle kristne skyldige, som de alle begærede, før de blev gift. 5 grunde til at utugt synd det ikke er


Hvorfor sex ude ægteskab ikke er en si 1

1 Utugt i Bibelen begærer

2 Utugt i Bibelen Pornea

3 Utugt i Bibelen Det gamle og det nye testamente

4 Utugt i Bibelens bibelvers

5 Utugt i Bibelen før og efter Jesu kors

1 Utugt i Bibelen begærer

Der står i Matthieu kapitel fem

At enhver, der ser på en kvinde for at begære hende, allerede har begået utugt i sit hjerte. Hvis vi tager dette vers i sammenhæng, ser vi, at Jesus taler om gifte mennesker, som Jesus siger. Du har hørt, at du ikke må begå hor. Dette refererer altså ikke til enlige.


Utugt i Bibelen er ikke en søn, ligesom du har begæret din mand eller kone, før du blev gift? Ja Har du besluttet i dit hjerte, før du bliver gift, ja jeg vil have ham, ja jeg vil have hende? Ja Så hvis denne fortolkning var sand, ville det betyde det


1 Jesus får med vilje enhver kristen til at synde

2 At alle kristne, der nogensinde har giftet sig, er skyldige i at begære nogen, før de blev gift

Utugt synder mod kroppen, som vi skal se senere, betyder utugt aldrig sex ud af ægteskab. Utugtssynd, nej det er ikke som at læse alt dette indlæg, du burde forstå.
Ordet begære kan være godt eller dårligt, at begære nogens varer kone dyr, biler er en frygtelig synd.

Men Bibelen siger, at vi kan begære gode ting som

1 At være biskop

2 Engle begærer at se ind i korsets ting


Kan vi begære noget, der ikke tilhører nogen? Ingen

Et æbletræ i en have du hopper i et tag et æble Har du begæret? Ja

Det samme æbletræ i bjerget tilhører ikke nogen du tager et æble. Begærede du dig? Nej hvorfor? Fordi æbletræet ikke tilhører nogen


En person kan kun begære nogen seksuelt, når de tilhører nogen. Da det, der er ondt ved utroskab, ikke er den seksuelle handling, da den seksuelle handling er skabt af Gud. Det, der er ondt, er at begære eller ønske noget eller nogen, der allerede tilhører en anden.


2 Utugt i Bibelen Pornea

Pornea er det græske ord for utugt i Bibelen. Pornea betyder aldrig sex ud af ægteskab. Bibelen blev skrevet på engelsk i 1611. Hvilken betydning brugte forfatterne dengang til utugt? Brugte de 1611-betydningen eller brugte de 2021-betydningen? De brugte 1611-betydningen.

PORNEA på græsk betyder


1 åndeligt utroskab

2 Afgudsdyrkelse

3 Alle seksuelle synder fundet i leveticus kapitel 15 TIL 18

Vi ser i disse kapitler, at alle de seksuelle synder er nævnt. Den nævner homoseksualitet, bestialitet, incest. Et vers siger: Du må ikke tage en kvinde med hendes søster. Interessant

Hvis det var en søn at have sex med en tilfældig kvinde, hvorfor skulle Gud sætte det vers der?

Ville det ikke sige


Det er en søn at have sex med en tilfældig kvinde, og hvis du har sex med hendes søster, er det værre. Men hvorfor siger Bibelen, at du ikke må have sex med en kvinde og hendes søster? Fordi utugtssynd er det ikke en synd. Utugt er et naturligt behov for mennesker.


Der er naturlige behov og unaturlige

Så stålløgn dræber disse er ikke naturlige behov sat af Gud inden i os, de er i modstrid med naturen

At ville spise og have sex er naturlige behov og ønsker, som Gud har inde i os

Så hvis du vil afstå fra disse naturlige behov, prøv alt hvad du kan, og du vil altid gerne have sex indtil den dag du dør.


3 Utugt i Bibelen Det gamle og det nye testamente

Paulus siger i det nye testamente: Det er bedre at gifte sig end at brænde. Hvis det var synd at have utugt i Bibelen uden for ægteskabet, hvad ville Paulus så have sagt?

Paul ville have sagt


Brænd aldrig, og en kristen bør altid gifte sig

Hvad betyder brænding.?

At brænde betyder, at man meget gerne vil have sex

At have sex ofte med flere partnere

Ikke været i stand til at afholde sig fra at have sex regelmæssigt


Betydningen af ​​utugt i Bibelen er altid i sammenhæng med de seksuelle synder, der er nævnt i leveticus kapitel 15 TIL 18. Den nævner aldrig utugtssynd eller utugt som synd. Var det ok at have et utroligt sexorgie fem minutter før korset, og fem minutter efter korset bliver det meget ondt? Det er en skør tro, men mange kristne tror det.


Salomo havde syv hundrede hustruer og tre hundrede medhustruer. Det samme med mange mennesker på hans tid. Så det var ok for ham at have en stor mængde sex og ikke for os i dag? Hvad er det for en tro? Vil Gud dømme Salomon og folk fra det gamle testamente anderledes end folk i dag?


Er du derovre, du er en gammel testamente? Har du haft meget sex? Gå ind i min glæde

Er du herovre, du er et nyt testamente?


Har du haft meget sex? Gå ind i min glæde

Er du herovre, du er et nyt testamente?

Har du haft meget sex? Gå ind i min glæde

Er du herovre, du er et nyt testamente? Har du noget sex? Du træder ind i helvedes flammer Gud er ikke delvis Gud kan ikke dømme mennesker anderledes. Synd ændrer sig aldrig, synd er altid den samme.


utugt i Bibelen er ikke en synd, der er mange argumenter for denne holdning.

utugt synd mod kroppen, fordi utugt var sex med prostituerede i Korinth, hvor de kristne ville gå til fornix, en fonix er en bue.


I buen ville de bede satan om tjenester og dermed begå utugt. Dette er den virkelige betydning af utugt. Kristne går til fornixbuerne og har sex med prostituerede for at bede Satan om tjenester. Det er derfor, utugt er en synd mod kroppen, da du er satanisk tilbedelse.

utugt synd godt det kan ikke være, da det er et naturligt behov for ethvert menneske.


4 Utugt i Bibelens bibelvers

Sagde Paul, at mejsen er godt for mænd ikke at røre en kvinde 1 CO 7 ? Ja hvad er sammenhængen? Konteksten var, at der var en enorm forfølgelse i Korinth. I slutningen af ​​kapitlet siger Paulus, at jeg fortæller dig disse ting på grund af den nuværende forfølgelse. Hvorfor måtte mænd ikke røre kvinder? Fordi der var en utrolig forfølgelse, og det var ikke en tid til frieri og kærlighed.


Utugt i Bibelen er alle seksuelle synder undtagen sex uden for ægteskab. Det ville modsige paul, som senere sagde to kapitler efter det. Har jeg ikke ret til at lede om en søster som Kefas?

Faktisk sagde Paulus i dette kapitel 1 CO 9
1 CO 9 11 Hvis vi har sået åndelige ting til jer, er det da en stor ting, hvis vi høster jeres kødelige ting?

Hvad betyder ordet kødelig? Ting, der vedrører kroppen.

Paul og vi vil få et andet indlæg helt om dette emne mere detaljeret. Ordet kød betyder seksuelle ting. Paulus siger, at han førte om søstre fra forskellige kirker på missionsrejser bare for at have sex med dem. Og korintherne klagede over dette.


Jude taler om Salomons utugt, det er homoseksualitet

Flygte fra utugt ja vi er nødt til at flygte fra utroskab homoseksualitet lesbisk incest

Faktisk vil vi se i et andet indlæg, hvis Gud giver mig tid til at skrive det, at det ikke kunne være synd at have flere hustruer, da Moses havde en kone fra Midjan og en kone fra Cush. Alligevel brugte Gud ham til at skrive Du må ikke begå hor


Ja utugt i Bibelen er ikke en synd, utugt synd mod kroppen fordi pornea eller utugt var åndelig afgudsdyrkelse med skøger i Korinth buer en bue er en fornix

utugt synd ikke det kan ikke være som Gud ikke kan lave et naturligt ønske om at være synd


5 Utugt i Bibelen før og efter Jesu kors

Før korset kunne mænd og mange gode mænd tage så mange koner, som de ville. Selv de bedste mænd i Bibelen som Abraham, David, Salomon, Jakob, Essau, Elkana,

Alligevel står der i Hebræerbrevet elleve, at Salomon og Samson ikke kun er gode mænd, men troens helte. Utroligt,


Disse mænd i dag, hvis de bor i en almindelig kirke, kan de blive smidt ud, men Gud siger, at de er troens helte. Gud blinkede til det spørgsmål Kan Gud blinke til synd? Ingen

Så sex ud af ægteskab var ikke en synd. Det var ikke den bedste ting at gøre, da det ikke var synd. Men da disse mænd gik efter hedenske kvinder, så blev Gud vred. Salomons synd var ikke at have mange hustruer, Salomons synd skulle være med hedenske djævledyrkende kvinder.


Vi beviste, at utugt i Bibelen bestemt ikke er en synd

utugt synd mod kroppen er, da Korinterne gik i fornix buerne for at tilbede satan med prostituerede, at utugt synd er en falsk tro fra kristne kirker, der skal fjernes.


Hvis du har set værdien i dette indlæg, og dette har givet dig frihed til at blive mere glad og med mere glæde, hvorfor så ikke abonnere og like vores youtube kanal og hjemmeside?

Jesus elsker dig er du i Jesus? Vil du til himlen? Gentag efter mig Fader Gud tilgiv mine synder hjælp mig til at elske med dig og tag mig til himlen i Jesu navn amen

0 views0 comments

Recent Posts

See All

5 redenen waarom naaktheid in de bijbel geen zonde is Dit is een zeer belangrijk onderwerp voor mijn hart, net zoals hoererij uit het huwelijk een zonde is. Omdat ik zie dat zoveel christenen zoveel e

5 grunde til, at nøgenhed i Bibelen ikke er en synd Dette er et meget vigtigt emne for mit hjerte, ligesom utugtssex ud af ægteskab er en synd. Fordi jeg ser så mange kristne tage så meget energi på n