5 Alesané pasamuan Masehi Advent dina kapitu dadi suam-suam kuku

5 Alesané pasamuan Masehi Advent dina kapitu dadi suam-suam kuku


Pasamuwan Advent dina kapitu minangka pasamuwan sing sejati . Iku cetha saka Kitab Suci lan saka piwulangé Yésus . Nanging pasamuwan Gusti Yesus ngandika iku lukewarm Kapercayan saka pasamuwan Advent dina kapitu Kapercayan iku al Kitab Suci Apa pasamuwan Advent dina 7 lukewarm? Apa kedaden kanggo pasamuwan murni iki? Waca limang alasan kenapa pasamuwan Advent dina kaping 7 ora anget


5 Alesané pasamuan Masehi Advent dina kapitu dadi suam-suam kuku


1 Gréja Masehi Advent dina kaping 7 suam-suam kuku 1888 Ditolak

Ana pesen sing diwenehake ing taun 1888 dening rong pandhita tinimbang ngganti gereja Advent dina kapitu, yaiku wahyu kabeneran Yesus dening rong pandhita.

AT Jones

Wagoner


Wiwit nalika aku mlebu pasamuwan advent dina kaping 7 aku rumangsa yen pasamuwan iku legal utawa ora. Ana akeh adventist legalist lan alesan sing pesen 1888 sing Gusti Allah maringi kanggo lignten bumi karo kamulyane ditolak. Lan sedhih, sanajan saiki pasamuwan Advent dina kaping 7 ora akeh martakake pesen iki.


Salah sawijining kapercayan paling gedhe ing pasamuwan Advent dina kapitu yaiku kabeneran kanthi pesen iman. Napa advent dina kaping 7 ora sinau utawa maca pesen sing paling larang iki? Iku luar biasa amarga pesen iki minangka solusi saka penyakit legalist


kita ndeleng nang endi wae ing donya lan 7. dina 7. Gréja Adventist Nggoleki 7 dina Adventist pasamuwan cedhak kula , minangka ora kabeh wong sing legalist . Pesen advent dina kaping 7 iku bener, nanging sawetara anggota dadi legalis, saéngga pasamuan dadi suam-suam kuku.


2 Gréja Masehi Advent 7 dina suam-suam kuku Ngantuk

Kaping pirang-pirang aku mlebu gereja Advent dina kaping 7 lan krungu khutbah sing wis dirungokake kaping pirang-pirang. Bola-bali kita krungu wong wadon ing sumur, putra prodigal, crita Nikodemus. Apa ora ana bab maneh ing Kitab Suci. Sepira ambané Kitab Suci lan sepira sithiké awaké dhéwé martakaké Alkitab kuwi nglanggar Gusti Allah.


Kapercayan pasamuwan advent dina kapitu iku siji-sijine pasamuwan sing bener . Nanging umume kita ngerti babagan limang persen Kitab Suci. Gréja Masehi Advent dina kaping 7 sing cedhak karo aku yaiku gréja truc. Nanging Gusti Yesus menehi rebukes, Gusti Yesus ngandika iku ing negara Laodicean, lan lukewarm


Apa kapercayan pasamuwan Advent dina kaping 7 babagan kabeneran kanthi pesen iman yaiku pesen saka pasamuwan Advent dina kapitu sing umume non Advent durung tau krungu. Lan susah amarga Adventist piyambak ora sinau pesen iki lan ar ing kondisi lukewarm elek


3 pasamuwan Masehi Advent dina 7 lukewarm Minangka donya

Apa iku donya? Aku krungu khutbah sing apik banget dina iki ing gereja Advent dina kaping 7 cedhak karo aku. Iku pesen tangi. Nanging sedulur lan umume wong Kristen ora ngerti apa dosa kasebut. Ngandika dosa arep menyang film lan ngrungokake musik wordly. Iku ora paling apik kanggo nindakake.


Nanging dosa luwih saka iku lan yen wong Kristen ora ngerti apa dosa, kepiye carane bisa nyingkiri? Nindakake jagad kaya umume wong Kristen, dheweke ngindhari mateni lan drum, alkohol, porno lan liya-liyane. Wong-wong Farisi lan Sétan ora tau nggunakké obat-obatan, alkohol, utawa nonton film, nanging wong-wong kuwi jahat banget. Dosa ora kaya Gusti Yesus


Pride, selfishness, apathy, ngapusi, sengit, ngadili wong liya, seeking Panggonan pisanan, mbales, Ana rong dhaptar dosa ing Kitab Suci kita kudu apal ing Roma 1 lan 2 Timothy 3


2 TI 3 Nanging tandhani iki: Ing dina wekasan bakal ana wektu sing nggegirisi. 2 Wong-wong bakal padha nresnani awake dhewe, dhemen dhuwit, gumunggung, gumunggung, nyenyamah, ora manut marang wong tuwa, ora matur nuwun, ora suci, 3 ora tresna, ora ngapura, mitenah, ora ngendhalekake dhiri, kasar, ora tresna marang sing becik,

4 cidra, gumedhe, gumedhe, seneng marang kasenengan tinimbang tresna marang Gusti Allah - 5 duwe wujud kabecikan nanging nolak kekuwatane. Ora ana hubungane karo wong sing kaya ngono.

Rum 1 29 Satemah kapenuhan sakehing piala, laku cabul, piala, srakah lan piala; kebak drengki, rajapati, debat, cidra, jahat; tukang bisik-bisik,


30 Wong-wong sing nyenyamah, sengit marang Gusti Allah, nyenyamah, gumunggung, gumunggung, nyipta-nyipta piala, ora manut marang wong tuwa, 31 tanpa pangerten, nerak prajanjian, tanpa rasa tresna, ora bisa ditresnani, ora welas asih: 32 Sapa sing ngerti marang paukumane Gusti Allah, yaiku yen wong-wong sing tumindak kaya ngono. padha pantes mati, ora mung nglakoni sing padha, nanging uga seneng karo wong sing nglakoni.


Kapercayan saka pasamuwan adventist dina kapitu , iku putri saka wahyu 12 Gréja bener, Gusti Yesus ngandika kabeh pasamuwan liyane Babil . Nanging pasamuwan Masehi Advent dina kaping 7 sing cedhak karo aku bisa nindakake kaya jagad iki. Amarga padha ora ngerti apa iku dosa. Lan meh ora ana wong ing bumi sing ngerti apa dosa.

Dosa iku

Ora tresna marang Gusti Allah

Ora tresna marang liyan


Apa sampeyan bisa nresnani wong liya lan nindakake perkara sing kasebut ing ndhuwur? Ora

apa kapercayan saka pasamuwan Advent dina kaping 7 Kapercayan sing paling penting tinimbang ngulang dina Sabat lan duwe pasamuwan-pasamuwan sing kebak legalis, yaiku sinau babagan kabeneran kanthi pesen iman.


4 7. pasamuwan Advent dina lukewarm Ora urip kasukman

Aku weruh manawa akeh anggota pasamuwan advent dina 7 ing cedhakku ora duwe urip spiritual. Nalika kita ngrungokake khutbah, utawa nalika aku ngomong karo dheweke. Lan aku ora ngomong babagan pasamuwan advent dina kaping 7 mung amarga iki kedadeyan ing saindenging jagad.


Nanging prabédan iku pasamuwan Adventist dina 7 kudu beda lan kapisah lan nuduhake urip kasukman Nalika kita ngomong karo wong sing mestine dadi Kristen kita kudu krungu pesen . Nalika aku ngomong karo akeh wong Kristen lan adventist dina kaping 7, dheweke ora duwe pesen. Iku tegese

1 Wong-wong kuwi ora sinau Alkitab

2 Padha ora ndedonga


Kaya nalika kita nglampahi wektu karo Gusti Yesus menehi kita pesen lan ngandika marang kita ing Sabda lan pandonga Kapercayan saka pasamuwan adventist dina kapitu ngandika pasamuwan truch tindak ing ara-ara samun 1260 taun wektu buron paus , banjur pasamuwan bener. metu


Kapercayan sampurna saka pasamuwan advent dina kaping 7 cedhak karo aku Dadi apa kapercayan saka pasamuwan Advent dina kaping 7 Gusti Yesus ngandika sing metu sawise 1260 taun buron Paus saka rampung ing 1798



5 pasamuwan Masehi Advent dina kaping 7 suam-suam kuku Ora penginjilan

Aku ing kutha sing ana siji yuta jiwa. Ana kira-kira sepuluh ewu adventist dina 7. Suwene njagong kanggo tekan kutha siji yuta karo rong puluh ewu?


Yen saben anggota ngobrol utawa tekan telung wong saben dina, butuh sewulan kanggo saben wong ing ciry ngerti sapa sing dadi Adventist dina kaping 7. Apik banget kanggo ndeleng manawa akeh wong sing wis dakkandhakake ngomong Sapa? Dina kapitu apa?


Ing United nyatakake ana telung atus yuta wong Ana siji yuta 7th dina Adventist Tegese yen saben anggota diajak sepuluh wong dina, sing sepuluh yuta wong tekan ing dina. Sing satus yuta wong tekan ing sepuluh dina.


Yagene isih akeh wong ing Amerika Serikat sing durung tau krungu bab pasamuwan Advent dina kapitu? Apa sing ditindakake pasamuwan? Apa sing ditindakake para anggota? Yagene dheweke ora ngandhani wong liya babagan sing bener? Apa sampeyan ngerti mung siji menit kanggo ngomong

Apa sampeyan ngerti Ellen G White? Dheweke iku nabi sejati, ana aplikasi gratis karo kabeh bukune ing google


Kapercayan saka pasamuwan Advent dina kapitu kabeh Alkitab, pasamuwan Advent dina 7 cedhak kula pracaya bebener , nanging anggota ora meh podho Gusti Yesus iku ing kondisi lukewamr Apa kapercayan saka pasamuwan Advent dina 7 iku pasamuan wahyu 12 Pasamuwan sing sejati


Yagene ora sowan ing ngarsane Gusti Yesus lan sinau pesen marasake awakmu kanggo wong-wong Laodikia babagan kabeneran kanthi pesen iman? Pesen iki urip utawa mati. Pesen kabeneran kanthi iman iki mung siji-sijine solusi kanggo kahanan Laodikia, ujare Ellen g White, yaiku pesen sing gumantung ing nasibe pasamuwan kabeh.

Yen sampeyan durung nampa Gusti Yesus sadurunge Gusti Yesus tresna sampeyan Apa iku idea edan kanggo sampeyan nampa Gusti Yésus ing atimu saiki? Baleni sawise kula

Dhuh Allah, mugi karsaa ngapunten dosa-dosa kawula, mugi karsaa paring kaleresan saking Gusti Yesus lan mugi karsaa ndhatengaken swarga kanthi asmanipun Gusti Yesus amin

0 views0 comments

Recent Posts

See All

5 Alesané mudo ing Alkitab dudu dosa Iki minangka topik sing penting banget kanggo atiku, padha karo jinis cabul amarga perkawinan minangka dosa. Amarga aku weruh akeh wong Kristen njupuk akeh energi

5 Alasan kenapa seks metu saka perkawinan ora dosa Aku ngerti iki muni edan nanging aku wis ngedika karo pastur lan akeh Kristen bab cabul ing Kitab Suci, lan ora ana kang wis bisa kanggo menehi kula