5 Alesané mudo ing Alkitab dudu dosa

5 Alesané mudo ing Alkitab dudu dosa


Iki minangka topik sing penting banget kanggo atiku, padha karo jinis cabul amarga perkawinan minangka dosa. Amarga aku weruh akeh wong Kristen njupuk akeh energi babagan mudo lan jinis. Dene padha angkuh, egois, apatis lan sengit. Lima alasan kenapa mudo ing Kitab Suci dudu dosa



Apa kita kudu ngetutake empedu utawa apa sing diomongake dening pasamuwan-pasamuwan sing ditampa? Kita kudu ngelingi manawa limang utawa seket persen prawan sing wicaksana ora mlebu swarga. Lan akeh pasamuwan duwe doctrines setan. Ayo goleki apa sing diomongake ing Kitab Suci babagan mudo.


5 Alesané mudo ing Alkitab dudu dosa


1 Apa wudo iku dosa Gusti Allah nitahake awak

Kabeh sing digawe Gusti Allah yaiku Gusti Allah sing dicritakake ing Kitab Suci? Kanthi nyebataken bilih badan punika ala lan wuda punika ala, ingkang ngandharaken bilih kapitadosan punika ngandharaken bilih Gusti Allah nitahaken barang ingkang ala lan ala. Gusti Allah ora tau nitahake sing ala. Padha karo jinis, jinis ora tau ala nalika kita ora ngapusi utawa nggunakake ing wong wadon exchange.


Apa mudho dosa uga ora bisa minangka kabeh sing digawe iku apik lan sampurna. Mangkono awak dhewe minangka salah sawijining titah sing paling gedhe saka Gusti Allah. Mudho ing Kitab Suci, ana sawetara conto sing bakal kita deleng babagan mudho ing Kitab Suci sing mbuktekake manawa mudho dudu dosa. Kanggo mudho dadi putra iku ateges bisa teka saka Iblis, amarga dosa iku misteri lan penemuan saka Iblis.


2 Apa mudho iku dosa Conto Prajanjian Lawas

Ing Yesaya 20 ayat 1 nganti 3 Gusti Allah ngandhani Yesaya supaya wuda lan tangi telung taun wuda. Luar biasa bener. Yagene ora ana pandhita sing martakake babagan topik iki? Amarga ora cocog karo agenda modern.


Wingi aku ana ing pasamuwan, padha ngomong bab mratobat lan jalaran saka dosa. Aku ngedika bab crita mudho ing Kitab Suci lan carane David dansa secara harfiah wuda karo Piece saka kain. Apa mudo lanang ora amarga bojone Mikha David lunga kanggo nggegirisi David.


Dadi, kita ngerti yen Dawud nyedhot awake dhewe, lan nalika dheweke nindakake Gusti Allah tinimbang nggegirisi, Dawud ngandhani Mikha yen dheweke ora bisa duwe anak sajrone uripe. Amarga dheweke nggegirisi bojone babagan apa sing dianggep ala, tinimbang golek Kitab Suci kanggo ngerteni apa sing diomongake ing Kitab Suci, amarga kita ndeleng wong-wong saka Gusti Allah ing Kitab Suci dadi wuda.

Batsyeba lagi adus wuda.


Apa iku kedadean utawa wis adat kanggo wong wadon adus wuda? Mesthine, iki minangka adat, amarga ora ana sing ngandhani Batsheba, apa sampeyan ora weruh yen sampeyan adus wuda lan sampeyan kudu adus ing lingkungan sing ditutup? Apa mudho dosa, ora amarga Kristen dina asalé saka puritans sing padha banget ketat ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki, Nalika kita mbandhingaké karo iold prajanjian Yahudi sing padha luwih mbukak ing topik.

3 Apa wudo dosa Conto prajanjian anyar


Ing John puluh siji peter fishing wuda. Empedu kandha nèk dhèwèké weruh Gusti Yésus ing gisik lan dhèwèké nganggo sandhangané, merga dhèwèké wuda. Apa sing ditindakake peter kanthi wuda ing pantai ing prau? Ing kana ana wong-wong, apa Pétrus ora ngerti sakwisé telung taun karo Gusti Yésus nèk ora wuda?


Inggih ketoke ora amarga yen ora amarga mudho ing Kitab Suci ana dosa Peter bakal ngerti sawise mbuwang telung taun karo Gusti Yésus. Lan Gusti Yesus mesthi bakal ngandhani dheweke

Apa sampeyan wuda ing prau?


iku dosa telanjang? Iku dosa kanggo masyarakat iki nanging Gusti Allah ora ndeleng padha. Mesthi wae kita kudu nganggo sandhangan nanging ana akeh conto telanjang ing Kitab Suci sing mbuktekake wicaksana liyane? Akal sehat uga ngandhani yen mudho iku dosa uga ora amarga apa sing salah karo awak? ora ana apa-apa


Kristen sing pracaya iki njupuk mt 5 sing ngandika sampeyan ora bakal katon ing wong wadon kanggo nepsu kanggo dheweke . Nanging ing konteks iku wuwus bab jina utawa wong nikah maca kiriman punika cabul jinis metu saka mariage dosa. Dadi, yen ndeleng wong lajang sacara seksual dudu dosa, mula mudho uga ora bisa dadi dosa.


4 Apa mudho iku dosa, Gusti Allah dhawuh mudho

Raja Saul wiwit medhar wangsit ing Kitab Suci ngandika lan Kitab Suci ngandika saka nalika Saul nampa Roh Suci kang njupuk piyambak wuda. Luar biasa kanggo ndeleng reaksi alam kanggo nampa Roh Suci ing conto iki kanggo njaluk wuda


Gusti Allah nggawe Adam lan Hawa wuda apa Gusti Allah dosa? Ora ana Gusti Allah sing ora bisa dosa, mula iki pancen apik. Apa kita bisa ngomong Adam mlaku lan kenek zakar lan testicles ana ing udhara, lan Eve dodo lan tempek padha gundhul? ya wis


Gréja Masehi Advent dina kaping 7 bakal ujar manawa iku jubah cahya. Pasamuwan Advent dina kaping 7 bener, nanging yen sampeyan pindhah menyang modeling wanita najis nganggo jubah lan ing ngisore wuda lan kabeh bageane bisa katon. Mangkono nalika Kitab Suci ngandika Adam lan Kawa padha wuda iku supaya. Lan iku ora bisa dadi dosa amarga Gusti Allah ora bisa nggawe wong dosa. Apa mudho iku dosa ora amarga Gusti Allah ora bisa nggawe wong dosa.


Mudho ing Kitab Suci wis ditemokaké ing Purwaning Dumadi, iku mudho dosa ora amarga Adam lan Hawa mlaku wuda lan padha nindakake dosa ing njupuk woh, nanging yen mudho ana dosa padha bakal tiba uga. Lan luwih saka iku, tibane manungsa bakal kelakon sadurunge padha njupuk woh . Gusti Allah bakal ngandika Adam lan Hawa sampeyan wuda sampeyan dosa .


5 Apa mudho minangka Recappitulation dosa

Kita wis weruh Dawud njoget wuda lan nalika didukani bojoné éntuk paukuman kanggo rebuking sing ora dosa . Bathsheba adus wuda mesthi laku umum kanggo wanita ing Israel


Apa mudho dosa ora amarga kita wis weruh yen wong puritan menehi Injil sing luwih ketat tinimbang sing diwulangake ing Kitab Suci babagan topik iki. Mudho ing Kitab Suci kita ndeleng Yesaya mlaku wuda telung taun ing Yesaya 20 Kita ndeleng raja Saul wuda nalika nampa Roh Suci


Apa mudho dosa ora amarga kita ndeleng Peter fishing wuda ing Yohanes 20 Ing Lukas kita weruh sing siji rasul teka kanggo krungu Gusti Yésus wuda mung ngagem mori . Kita weruh yen Kitab Suci ngandika wuda iku tegese wuda. Minangka liyane Gusti Allah menehi rincian sing nalika krungu soko . Ing kasus iki luke mlayu Taman wuda lan ninggalake sheet line konco.


Apa nudidy dosa ora amarga apa rasul iki tindak menyang pasamuwan wuda? Mudo ing Kitab Suci apa sampeyan ngerti yen nada Injil ditulis dening wong sing lunga menyang gereja kanthi wuda? Rasul Lukas Apa mudho dosa ora amarga kita weruh sing dosa iku


1 Ora tresna marang Gusti Allah

1 Ora nresnani wong liya

Yen sampeyan entuk kebebasan saka kiriman iki kenapa ora seneng maca lan suscribe saluran youtube kita

Apa sampeyan tresna marang Gusti Yesus? Apa sampeyan pengin ing swarga? Apa ora mbaleni sawise kula


Dhuh Gusti, mugi karsaa ngapunten dosa kawula, tulungi kawula supados saged ndadosaken kaleresan Gusti Yesus lan lumampah kaliyan Paduka. Mangga nggawa kula menyang swarga ing asmane Yesus amin

0 views0 comments

Recent Posts

See All

5 Alasan kenapa seks metu saka perkawinan ora dosa Aku ngerti iki muni edan nanging aku wis ngedika karo pastur lan akeh Kristen bab cabul ing Kitab Suci, lan ora ana kang wis bisa kanggo menehi kula