5 Alasan kenapa seks metu saka perkawinan ora dosa

5 Alasan kenapa seks metu saka perkawinan ora dosa


Aku ngerti iki muni edan nanging aku wis ngedika karo pastur lan akeh Kristen bab cabul ing Kitab Suci, lan ora ana kang wis bisa kanggo menehi kula swara Kitab Suci ayat kanggo mbuktekaken digunakake Jinis metu saka mariage ora dosa. Tembung cabul ing Kitab Suci ora ateges seks metu saka perkawinan. Yen ora ana wong sing bisa mbudidaya sadurunge nikah, mula kabeh wong Kristen luput amarga kabeh kepinginan sadurunge nikah. 5 Apa sebabé laku cabul kuwi dudu dosa


Napa jinis metu mariage dudu si 1

1 Cabul ing Kitab Suci

2 Cabul ing Kitab Suci Pornea

3 Cabul ing Kitab Suci Prajanjian Lawas lan Anyar

4 Cabul ing ayat-ayat Alkitab

5 Cabul ing Kitab Suci Sakdurungé lan sakwisé Yésus dipentèng

1 Cabul ing Kitab Suci

Ngandika ing matthie bab lima

Sing sapa katon ing wong wadon kanggo nepsu sawise dheweke wis laku cabul ing atine Yen kita njupuk ayat iki ing konteks kita waca sing Gusti Yesus ngandika bab wong nikah minangka Gusti Yesus ngandika. Kowé wis krungu kowé aja laku jina. Mangkono iki ora nuduhake wong siji.


Cabul ing Kitab Suci dudu putra, kaya apa sampeyan wis napsu karo bojomu sadurunge nikah? Ya Apa sampeyan wis mutusake ing atimu sadurunge nikah, ya aku pengin dheweke, ya aku pengin dheweke? Ya Mangkono yen interpretasi iki bener tegese


1 Gusti Yesus kanthi sengaja ndadekake saben wong Kristen nglakoni dosa

2 Nèk kabèh wong Kristen sing nduwé omah nduwé salah merga nduwé wong sakdurungé nikah

Cabul dosa marang awak minangka kita bakal weruh mengko laku cabul ora ateges jinis metu saka mariage. Dosa cabul, ora kaya maca kabeh kiriman iki sampeyan kudu ngerti.




Tembung dhemen bisa becik utawa ala, dhemen barang bojo kewan, montor iku dosa banget.

Ning, Alkitab kandha nèk awaké dhéwé isa nduwé perkara sing apik

1 Dadi uskup

2 Para malaékat péngin ndelok bab-bab sing ana ing salib


Apa kita bisa melik barang sing dudu duweke wong liya? Ora

Wit apel ing kebon sampeyan mlumpat njupuk apel Apa sampeyan pengin? ya wis

Wit apel sing padha ing gunung dudu duweke sapa wae sing njupuk apel Apa sampeyan kepengin banget? Ora Kenapa? Amarga wit apel iku dudu kagungane sapa wae


A wong mung bisa covet wong sacara seksual nalika padha dadi kagungane wong. Minangka sing ala babagan jina iku dudu tumindak seksual amarga tumindak seksual digawe dening Gusti Allah. Sing jahat yaiku ngidam utawa pengin barang utawa wong sing wis dadi duweke wong liya.


2 Cabul ing Kitab Suci Pornea

Pornea iku tembung Yunani kanggo laku cabul ing Kitab Suci Pornea ora ateges jinis metu saka perkawinan. Kitab Suci ditulis ing basa Inggris ing taun 1611 Apa makna sing digunakake para panulis kanggo laku cabul? Apa dheweke nggunakake makna 1611 utawa nggunakake makna 2021? Dheweke nggunakake makna 1611.

PORNEA ing basa Yunani tegese


1 jina rohani

2 Nyembah brahala

3 Kabeh dosa seksual sing ditemokake ing Leviticus bab 15 nganti 18

Kita waca ing bab iki, kabeh dosa seksual kasebut. Iku nyebutake homoseksualitas, bestialitas, inses. A ayat ngandika Sampeyan ora bakal njupuk wong wadon karo adhine. menarik

Yen anak lanang duwe jinis karo wong wadon acak, kenapa Gusti Allah bakal nyelehake ayat kasebut?

Apa ora ngandika


Iku putra kanggo jinis karo wong wadon acak lan yen sampeyan duwe jinis karo adhine iku Samsaya Awon. Nanging apa sebabe Kitab Suci ujar manawa sampeyan ora bakal duwe jinis karo wong wadon lan adhine? Amarga dosa cabul iku dudu dosa. Cabul minangka kabutuhan alamiah manungsa.


Ana kabutuhan alami lan ora wajar

Dadi baja ngapusi mateni iki dudu kabutuhan alami sing dilebokake dening Gusti Allah ing njero kita, padha nalisir karo alam

Kepengin mangan lan duwe jinis minangka kabutuhan lan kepinginan alamiah sing diwenehake dening Gusti Allah ing njero kita

Dadi yen sampeyan pengin ngempet kabutuhan alam sing nyoba kabeh sampeyan bisa lan sampeyan bakal tansah pengin jinis nganti dina sampeyan mati.


3 Cabul ing Kitab Suci Prajanjian Lawas lan Anyar

Paulus ngandika ing prajanjian anyar Iku luwih apik kanggo omah-omah tinimbang diobong. Nèk nindakké laku cabul ing Alkitab ing njaba perkawinan kuwi dosa, apa sing bakal diomongké Paulus?

Paul mesthi ngandika


Aja ngobong lan wong Kristen kudu tansah mary

Apa tegese kobong.?

Kobong tegese Kepengin banget kanggo jinis

Duwe jinis asring karo macem-macem partner

Ora bisa ngempet hubungan seksual kanthi rutin


Makna laku cabul ing Kitab Suci mesthi ana ing konteks dosa seksual sing kasebut ing Leviticus bab 15 nganti 18 Ora nate nyebutake dosa cabul utawa cabul minangka dosa. Apa ok duwe pesta seks sing luar biasa limang menit sadurunge salib, lan limang menit sawise salib dadi ala banget? Iki minangka kapercayan sing edan nanging akeh wong Kristen sing percaya.


Sang Prabu Suleman kagungan garwa pitung atus lan garwa telung atus. Padha karo akeh wong ing jamane. Dadi ok kanggo dheweke duwe jumlah gedhe saka jinis lan ora kanggo kita dina iki? Apa jenis kapercayan iku? Apa Gusti Allah bakal ngadili Suleman lan wong-wong ing prajanjian lawas beda karo wong saiki?


Sampeyan ing kana sampeyan wong prajanjian lawas? Sampeyan wis akeh jinis? Lumebu ing kabungahanku

Sampeyan kene sampeyan wong anyar prajanjian?


Sampeyan wis akeh jinis ? Lumebu ing kabungahanku

Sampeyan kene sampeyan wong anyar prajanjian?

Sampeyan wis akeh jinis ? Lumebu ing kabungahanku

Sampeyan kene sampeyan wong anyar prajanjian? Sampeyan duwe sawetara jinis? Sampeyan mlebu ing geni neraka Gusti Allah ora parsial Gusti Allah ora bisa ngadili wong beda. Dosa ora owah, dosa tansah padha.


cabul ing Kitab Suci ora dosa ana akeh bantahan kanggo posisi iki.

cabul dosa marang awak amarga cabul ana jinis karo pelacur ing Corinth ngendi Kristen bakal pindhah menyang fornix, a fonix punika arch .


Ing lengkungan wong-wong mau njaluk bantuan marang Iblis lan banjur laku jina. Iki sejatine tegese laku cabul. Kristen arep menyang lengkungan saka fornix lan jinis karo pelacur kanggo njaluk sih kanggo Iblis. Mulane laku cabul iku dosa marang awak amarga sampeyan iku ibadah setan.

dosa cabul uga ora bisa amarga iku perlu alam saben manungsa.


4 Cabul ing ayat-ayat Alkitab

Apa Paulus kandha yen tit iku apik kanggo wong lanang ora ndemek wong wadon 1 CO 7 ? Ya konteks apa? Konteks kasebut yaiku ana buron sing luar biasa ing Korintus. Ing pungkasan bab Paulus ngandika Aku pitutur marang kowe bab iku amarga saka buron saiki. Apa sebabe wong lanang ora kudu ndemek wanita? Amarga ana buron sing luar biasa lan dudu wektu kanggo pacaran lan katresnan.


Cabul ing Kitab Suci iku kabeh dosa seksual kajaba jinis metu saka perkawinan. Iku bakal mbantah Paulus sing banjur ngandika rong bab sawise iku Apa aku ora duwe hak kanggo mimpin babagan adhine kaya Kéfas?

Nyatane Paulus ing bab iki 1 CO 9 ngandika




1 CO 9 11 Menawa aku padha nyebar kasukman marang kowé, apa dadi apik yèn aku padha ngenèni dagingmu?

Apa teges tembung carnal? Bab-bab sing gegayutan karo awak.

Paul lan kita bakal entuk kiriman liyane babagan topik iki kanthi luwih rinci .Tembung daging tegese seksual . Paulus kandha nèk dhèwèké mimpin para sadulur saka pasamuwan-pasamuwan sing béda-béda ing lelampahan misionaris mung kanggo sèks karo wong-wong mau. Wong-wong ing Korintus padha sambat bab iku.


Jude ngomong babagan cabul Solomon iki homoseksual

Mlayu laku jina ya kudu ngungsi jina homoseksualitas lesbianisme inses

Nyatane kita bakal weruh ing kirim beda yen Gusti Allah maringi kula wektu kanggo nulis iku ora bisa dadi dosa kanggo duwe akeh garwa minangka Nabi Musa duwe bojo saka Midian lan garwane saka Kush. Nanging Gusti Allah nggunakake wong kanggo nulis Aja laku jina


Ya laku cabul ing Kitab Suci dudu dosa, laku cabul dosa marang awak amarga pornea utawa cabul minangka nyembah brahala spiritual karo pelacur ing lengkungan Korintus lan lengkungan minangka fornix.

dosa cabul ora ora bisa minangka Gusti Allah ora bisa nggawe kepinginan alam dadi dosa


5 Cabul ing Kitab Suci Sakdurungé lan sakwisé Yésus dipentèng

Sadurunge wong salib lan akeh wong apik bisa njupuk minangka akeh garwa sing padha milih. Malah wong-wong sing paling apik ing Kitab Suci kayata Abraham, David, Solomon, Jacob, Essau, Elkana,

Nanging ing Ibrani sewelas kandha yen Salomo lan Simson ora mung wong apik nanging uga pahlawan iman. luar biasa,


Wong-wong iki saiki yen manggon ing pasamuan biasa, dheweke bisa diusir, nanging Gusti Allah ujar manawa dheweke dadi pahlawan iman. Gusti Allah nglirik pitakonan iki Apa Gusti Allah nglirik dosa? Ora

Dadi seks metu saka perkawinan ora dosa. Iku ora bab sing paling apik kanggo nindakake byt iku ora dosa . Nanging nalika wong-wong iki golek wong wadon pagan, Gusti Allah duka. Dosa Suléman ora nduwé bojo akèh, dosané Suléman karo wong wadon sing nyembah Iblis.


We mbuktekaken sing cabul ing Kitab Suci defenitly ora dosa sing

dosa cabul marang awak iku nalika Korintus tindak ing fornix lengkungan kanggo nyembah Iblis karo pelacur , sing dosa cabul iku kapercayan palsu saka pasamuwan-pasamuwan Kristen sing kudu dibusak.


Yen sampeyan wis ndeleng nilai ing kiriman iki lan iki wis menehi kebebasan kanggo luwih seneng lan luwih seneng kenapa ora langganan lan seneng saluran lan situs web youtube kita?

Gusti Yesus tresna sampeyan apa sampeyan ana ing Gusti Yesus? Apa sampeyan pengin mlebu swarga? Baleni sawise aku, Rama, Gusti Allah ngapura dosaku, tulungi aku supaya bisa tresna karo sampeyan lan nggawa aku menyang swarga kanthi asmane Yesus amin

0 views0 comments

Recent Posts

See All

5 Alesané mudo ing Alkitab dudu dosa Iki minangka topik sing penting banget kanggo atiku, padha karo jinis cabul amarga perkawinan minangka dosa. Amarga aku weruh akeh wong Kristen njupuk akeh energi